Nieuwe apparaten in een aantal vestigingen

Gepubliceerd op: 8 november 2019 14:00

nieuwe apparaten

Tussen 18 en 22 november vervangen we in een aantal vestigingen van de Bibliotheek computers en andere apparaten. De pc’s werken dan niet en je kunt ook niet printen of kopiëren.

Op de dagen dat de apparaten vervangen worden, kun je geen gebruikmaken van:

• de publiekscomputers
  • de cataloguscomputers
  • de Pressreadercomputer
  • de Bereslimcomputer (op de Jeugdafdeling)
  • het print- en kopieerapparaat
  • de betaalautomaat

Wanneer in welke vestiging?

Maandag 18-11: de Bibliotheek Heemstede en de Bibliotheek Hillegom
Dinsdag 19-11: de Bibliotheek Haarlem Noord en de Bibliotheek Haarlem Oost
Woensdag 20-11: de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk
Donderdag 21-11: de Bibliotheek Bloemendaal
Vrijdag 22-11: de Bibliotheek Zandvoort

Wat is er wel mogelijk?

De wifiverbinding werkt wel op de genoemde dagen. Je kunt dus met je eigen laptop komen werken of studeren in de Bibliotheek. Via je smartphone kun je de catalogus raadplegen. Onze medewerkers helpen je natuurlijk graag om iets op te zoeken in de catalogus of bij andere vragen. Je Bibliotheekmaterialen kun je gewoon inleveren en lenen.

Publiekscomputers

Wil je gebruikmaken van een publiekscomputer, dan kun je die dag terecht bij een van
onze andere vestigingen met uitzondering van de Bibliotheek Bennebroek, Heemstede en de Bibliotheek op het station.

We doen onze uiterste best om de nieuwe apparaten zo snel mogelijk te installeren. Onze excuses voor het ongemak.