Nieuwe entree voor de Bibliotheek Zandvoort

Gepubliceerd op: 22 november 2021 09:00

Nieuwe entree voor de Bibliotheek Zandvoort

Vanaf maandag 22 november zijn er werkzaamheden in De Blauwe Tram in Zandvoort. De Bibliotheek blijft open tijdens de werkzaamheden, maar je kunt enige hinder ondervinden.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe ingang voor de Bibliotheek. Via de nieuwe ingang – die op de plek komt waar nu de nooduitgang zit – kun je straks niet alleen naar de Bibliotheek gaan, maar ook naar het café, dat helemaal wordt vernieuwd. De werkzaamheden starten maandag 22 november en zijn naar verwachting voor de feestdagen afgerond.
De Bibliotheek blijft tijdens de verbouwing open, maar je kunt wel enige hinder ondervinden. We doen ons best om deze tot een minimum te beperken. Een deel van de kindercollectie krijgt ook een andere plek in de vestiging. Vraag gerust een medewerker om hulp als je iets niet kunt vinden!

Vernieuwd café

In het café Het Lokaal komt een sociale horeca-onderneming, die een buurtfunctie en ontmoetingsplek moet krijgen voor bezoekers van De Blauwe Tram, de Bibliotheek en alle andere Zandvoorters.