Ontmoet Schrijvers Online: Paulien Cornelisse

Gepubliceerd op: 26 mei 2020 13:47

Paulien Cornelisse

Altijd al een schrijver willen interviewen? Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. De komende weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

Elke week organiseert een andere bibliotheek het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen.

Aanmelden is eenvoudig: je meldt je aan voor het webinar via de link op deze pagina en ontvangt de link naar het webinar in je mailbox.

Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij en die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in Japan in honderd kleine stukjes. Cornelisse houdt vooral van de gedetailleerde dingen, van klein gepriegel en in Japan is dat alomtegenwoordig. Elfie Tromp gaat met haar in gesprek over haar verzameling, over de Japanse taal en over gekkigheden die het land ook kenmerken. Cornelisse maakt voor de VPRO ook de televisieserie Tokidoki, waarvan het tweede seizoen nu wordt uitgezonden. Ze heeft een column op de voorpagina van de Volkskrant en ze schreef de boeken Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets, De verwarde cavia en Taal voor de leuk. Ze werd maar liefst drie keer genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Donderdag 28 mei | 19:30 - 20:30 | Gratis
Plaats: je eigen computer!

Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto webinar systeem van de Koninklijke Bibliotheek.