Digitale Participatiemarkt

Gepubliceerd op: 8 september 2020 08:00

participatiemarkt-haarlem-2020

Op woensdag 16 september kun je de digitale Participatiemarkt bezoeken. Deze keer via het scherm van jouw smartphone, tablet of computer.

De vijfde editie van de Participatiemarkt vindt – vanwege de maatregelen rondom het coronavirus – volledig digitaal plaats. Op woensdag 16 september presenteren 60 deelnemende organisaties zich. Deze organisaties zijn actief met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen en cursussen, werkstages en betaald werk. Inwoners van de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort kunnen zich zo oriënteren en laten informeren over wat er allemaal mogelijk is. 

Opening

De digitale markt wordt om 11:00 uur geopend door burgemeester Jos Wienen van de gemeente Haarlem. Je kunt het evenement vanaf dat moment live volgen via de Facebookpagina van de gemeente Haarlem: www.facebook.com/gemeente.haarlem

De Participatiemarkt is een initiatief van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Pasmatch Personeelsdiensten en gemeente Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Meer informatie: www.participatiemarkthaarlem.nl.

Fotograaf: Judith Buijze-Cappon