Rabo ClubSupport levert groot bedrag op

Gepubliceerd op: 24 november 2021 17:10

Rabo ClubSupport levert groot bedrag op

Stemmende leden van de Rabobank hebben ervoor gezorgd dat de Bibliotheek ruim € 3.400 heeft opgehaald. Een prachtig resultaat voor creatieve ruimtes bij het Meemaakpodium.

Leden van de Rabobank Haarlem IJmond konden tot en met 25 oktober stemmen op initiatieven van uiteenlopende organisaties en verenigingen. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland deed met Rabo ClubSupport mee om creatieve ruimtes te kunnen realiseren bij het Meemaakpodium van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De community’s - die bestaan uit groepen uit de wijk - realiseren in de Bibliotheek een muziekstudio, atelier en theater. Met het opgehaalde geld kunnen benodigdheden zoals apparatuur, schildersezels en meubels worden aangeschaft.

Bedankt voor het stemmen!

Dankzij alle stemmers heeft directeur Roxane van Acker voor het Meemaakpodium een cheque met ruim € 3400 in ontvangst mogen nemen. We willen alle stemmers van de Rabobank hartelijk bedanken voor jullie betrokkenheid en steun!