Rabo ClubSupportactie

Gepubliceerd op: 28 oktober 2019 16:32

rabo clubsupport

De Bibliotheek heeft via de Rabo ClubSupportactie een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Een stap naar het community platform in Schalkwijk!

Leden van de Rabobank konden onlangs via de Rabo ClubSupportactie stemmen op uiteenlopende intiatieven. Dankzij de vele stemmen van mensen die de Bibliotheek een warm hart toedragen, hebben we een mooie check in ontvangst mogen nemen. Met dit bedrag kunnen we een begin maken met het community platform in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. We willen iedereen hartelijk bedanken die op ons initiatief gestemd heeft!

Community platform in Schalkwijk

De Bibliotheek wil een bijdrage leveren aan een mooi, leerzaam en creatief Schalkwijk. Een wijk waar mensen zich verbonden voelen met elkaar. Samen met buurtbewoners en organisaties willen we community platform realiseren. Een plek in de Bibliotheek waar je altijd terecht kunt en waar bijzondere ontmoetingen tot nieuwe verhalen leiden. Met het verkregen bedrag van de Rabo ClubSupportactie kunnen we meubels, verlichting en een beamer aanschaffen, zodat Schalkwijkers elkaar altijd in de Bibliotheek kunnen ontmoeten of een plek hebben om te werken, lezen of een kop koffie te drinken.

Heb jij ideeën?

Wil jij graag meebouwen aan het community platform of heb je leuke ideeën daarvoor? Wij kunnen alle hulp gebruiken! Stuur een e-mail naar Mike Warners:mike.warners[at]bibliotheekzuidkennemerland.nl.