Rennend door de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 23 september 2018 07:00

Urban Trail

Leer de Bibliotheek Haarlem Centrum op een andere manier kennen tijdens de Urban Trail!

Na succesvolle Urban Trails in onder andere Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Groningen is Haarlem aan de beurt. Zondagochtend 11 november vindt de Haarlem Urban Trail plaats.

Loopplezier staat voorop

Een Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt of rent door gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Zo ontdek je de stad op een sportieve en leuke manier.
Tijd is niet belangrijk.

Dwars door de Bibliotheek

Ook de Bibliotheek Haarlem Centrum is onderdeel van de run. Ontdek ruimtes van het gebouw, waar je nooit komt en laat je verrassen door acts op je route!

Inschrijven

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Haarlem op een andere manier wil leren kennen, is de eerste Haarlem Urban Trail een absolute must. De trail staat garant voor 5 km en 10 km loopplezier.

Let op: de Bibliotheek is op de desbetreffende tijdstippen alleen geopend voor deelnemers aan de Urban Trail.

Zondag 11 november | 9:00 – 11:30 uur |
Onder meer in de Bibliotheek Haarlem Centrum