Stem op ons met Rabo ClubSupport!

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021 11:15

Stem op ons met Rabo ClubSupport!

Ook dit jaar doet we weer mee met Rabo ClubSupport. Leden van Rabobank Haarlem-IJmond kunnen tot en met 25 oktober stemmen voor creatieve ruimtes bij ons Meemaakpodium.

Meemaakpodium Schalkrijk, het communitypodium van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, wil samen met groepen uit de wijk een atelier, muziekstudio en theater realiseren in de Bibliotheek. De community’s zijn eigenaar van de creatieve studio’s, die deze ruimtes kunnen gebruiken om wijkbewoners te betrekken en te inspireren om zo kennis te maken met kunst en cultuur. Wat we daarvoor nodig hebben, zijn schildersrezels, theaterspots, een vlakke vloer voor het theater, stoelen en krukjes, verf, een beamer en kussens voor op de tribune.

Hoe kun je stemmen?

Leden van Rabobank Haarlem-IJmond kunnen van tot en met 25 oktober via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op de deelnemers die ze een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen ons initiatief krijgt, des te hoger de bijdrage die we ontvangen! Lees meer.