Tijdelijk extra studieplekken

Gepubliceerd op: 18 april 2019 16:36

extra studieplekken

Vanaf 25 april zijn er tijdelijk extra studieplekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De eindexamens in het voortgezet onderwijs starten namelijk binnenkort.

Waar zijn de extra studieplekken?

Van donderdag 25 april t/m vrijdag 17 mei zijn er tijdens openingstijden in de Bibliotheek Haarlem Centrum extra studieplekken:

• Het Magazijn: 35 nieuwe studieplekken in de kelder van het hoofdgebouw.
  • Begane grond. Op de plek waar vroeger Young te vinden was in de Bibliotheek, zijn tijdelijk extra studieplekken. Er staan tafels waar je kunt studeren, waarvan enkele met stroom.
  • Medialab. Het Medialab vind je op de eerste etage, bij de computers. Dit lokaal is tijdelijk ingericht als studieruimte. Let op: het Medialab is niet beschikbaar op maandag 29 april, 6 en 13 mei.
  • 2e etage bij 'Literatuur'.
  • Instructieruimte. De instructieruimte in het Doelengebouw zit naast de studiezolder. Als je de trap oploopt bij CoffeeStar, zit de ruimte helemaal boven aan je rechterhand.

Het Magazijn: 35 studieplekken

Nieuw is Het Magazijn. Hier zijn pasgeleden 35 nieuwe studieplekken gerealiseerd, waarvan 16 met stroom. Je vindt Het Magazijn door op de begane grond van het hoofdgebouw in het midden de trap naar beneden te nemen. Kun je het niet vinden? Spreek gerust een medewerker aan. We helpen je graag verder. In Het Magazijn kun je overigens het hele jaar terecht om te studeren!

Eindexamens

De eindexamens in het voortgezet onderwijs zijn van 9 mei tot en met 23 mei (1e tijdvak) en van 17 mei tot en met 20 juni (2e tijdvak). De Bibliotheek Zuid-Kennemerland wenst iedereen heel veel succes met leren. Zet 'm op!