Tijdelijke sluiting van de Bibliotheek Heemstede

Gepubliceerd op: 20 juli 2018 12:00

Tijdelijke sluiting van de Bibliotheek Heemstede

In augustus kun je even niet terecht bij de Bibliotheek Heemstede. We maken de nieuwe Bibliotheek dan geschikt voor leden en bezoekers.

Zaterdag 28 juli is voorlopig de laatste dag dat de Bibliotheek Heemstede open is voor publiek. Wil je tijdens de periode van sluiting materialen reserveren, lenen of terugbrengen, dan kan dat natuurlijk altijd in onze andere vestigingen.

Sluiting

De metamorfose van Plein1 – het gebouw waarin straks ook de Bibliotheek Heemstede een plek heeft – is bijna voltooid. Eind juli krijgen wij van de gemeente de sleutel overhandigd. Om ervoor te zorgen dat we jou na de zomer als vanouds van dienst kunnen zijn, sluiten we een maand onze deuren.

Heropening: 3 september

In augustus richten we de bibliotheekruimte voor je in, geven de collectie een plek en installeren en testen alle systemen. Vanaf maandag 3 september ontvangen we je graag in onze spiksplinternieuwe bibliotheekruimte. Je kunt dan weer volop gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek Heemstede.