Ga op reis met Vakantielezen

Gepubliceerd op: 22 juni 2021 09:00

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen van de Bibliotheek beleven jij en jouw familie de leukste avonturen. Ga mee op reis en maak kans op leuke prijzen!

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. De Bibliotheek biedt dit digitale zomerleesprogramma aan voor kinderen uit groep 3 en 4, dus in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Met Vakantielezen willen we er samen voor zorgen dat kinderen in de schoolvakantie lekker blijven doorlezen!

Hoe werkt het?

Op de website www.vakantie-lezen.nl reizen jullie langs 6 landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land doen jullie opdrachten en zo proberen jullie in elk land de schat te vinden. Heb je de schat ( = een woord) gevonden in dat land? Dan verdien je een sticker. De stickers haal je op in een van de Bibliotheken. Vraag het aan een van de Bibliotheekmedewerkers, vertel het woord en ontvang je sticker.

Doe mee en maak kans op prijzen

Heb je alle landen bezocht, de opdrachten gedaan en een volle landkaart? Maak dan een foto van jouw landkaart en stuur deze op naar www.vakantie-lezen.nl/prijsvraag. Wie weet win jij dan een leuke prijs!

Wil je meedoen? Meld je aan via www.vakantie-lezen.nl en haal jouw schatkaart op in de Bibliotheek.