Vandaag lid worden, direct online lenen

Gepubliceerd op: 25 maart 2020 13:15

Vandaag lid worden, direct online lenen

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

Hoe werkt het?

Ga naar het inschrijfformulier via deze link. Bij het vakje over abonnementsvormen kies je voor kinderen tot 18 jaar voor het ‘Jeugd Basisabonnement’ en voor Volwassenen voor ‘Proefabonnement’. Daarna ontvang je van ons per e-mail jouw tijdelijke lenersnummer. Met dit nummer kun je direct gebruikmaken van onze online diensten zoals de collectie e-books, de LuisterBieb en leuke en handige online bronnen.

Hoeveel kost het?

Het Jeugd Basisabonnement is gratis, het Proefabonnement voor Volwassenen kost €4,60 per maand. De kosten voor het Proefabonnement brengen we in rekening als de Bibliotheek weer open is.

Welkom bij de Bibliotheek

Als de Bibliotheek weer open is, heten we je natuurlijk graag officieel welkom als lid. Daarom nemen we tegen die tijd contact met je op met de vraag of je dit abonnement wilt omzetten naar een vast abonnement.

We wensen je veel plezier met lezen, luisteren en alle andere online diensten!