Vandaag lid worden, direct online lenen

Gepubliceerd op: 15 mei 2020 15:30

Vandaag lid worden, direct online lenen

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

Hoe werkt het?

Ga naar het inschrijfformulier via deze link. Bij het vakje over abonnementsvormen kies je voor kinderen tot 18 jaar voor het ‘Jeugd Basisabonnement’ en voor Volwassenen het 'Basisabonnement' of het 'Comfortabonnement'. Daarna ontvang je van ons per e-mail jouw tijdelijke lenersnummer. Met dit nummer kun je direct boeken en dvd’s lenen in de Bibliotheek en gebruikmaken van onze online diensten zoals de collectie e-books, de LuisterBieb en leuke en handige online bronnen.

Hoeveel kost het?

Het Jeugd Basisabonnement is gratis, het Basisabonnement voor Volwassenen kost €46,- per jaar en het Comfortabonnement voor Volwassenen kost €60,- per jaar.

We wensen je veel plezier met lezen, luisteren, kijken en alle online diensten