Klik & Tik-cursus

Klik & Tik

Klik & Tik is een gratis cursus voor mensen die willen leren omgaan met de computer en het internet. Weet je nog niet zo goed hoe een computer werkt? Of zou je willen leren hoe je het internet op gaat? Kom dan naar de Klik & Tik-cursus in de bibliotheek.

Wat leer je?

Bij Klik & Tik start je met de basisfuncties van de computer en smartphone. Daarna maak je kennis met veilig op het internet, online bankieren, mailen en WhatsApp. Ook maak je kennis met social media, zoals Facebook. Bij Klik & Tik kun je modules volgen die passen bij wat jij wilt leren!

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus Klik & Tik duurt zeven weken, waarin je elke week twee uur aan de slag gaat. Tijdens deze weken kan je ook thuis verder oefenen. Aan het begin van de cursus overleg je met de cursusleider welke module bij jou past.

Zijn er kosten aan verbonden?

De cursus Klik & Tik is gratis. Tijdens de cursus maak je gebruik van computers of laptops van de bibliotheek, maar je mag ook je eigen tablet of laptop meenemen.

Wil je meedoen? Bel dan naar: 023-5115348, mail naar digitaalsterk@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Agenda cursussen 'Klik & Tik'

  • ma 17 jun Klik & Tik-cursus Heemstede

    Klik & Tik is een gratis cursus voor mensen die willen leren omgaan met de computer en het internet. Weet je nog niet zo goed hoe een computer werkt? Of zou je willen leren hoe je het internet op gaat?...

    Van 10:00 tot 12:00

    de Bibliotheek Heemstede