Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 32)

• Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

13 november 2019

Van 18 tot en met 22 november zijn er werkzaamheden in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Dit kan voor enige overlast zorgen die week.

Bekijk details van Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

• Het Gouden Kookboek 2019

8 november 2019

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar.

Bekijk details van Het Gouden Kookboek 2019

• Nieuwe apparaten in een aantal vestigingen

8 november 2019

Tussen 18 en 22 november vervangen we in een aantal vestigingen van de Bibliotheek computers, printers en andere apparaten. De pc’s werken dan niet en je kunt ook niet printen of kopiëren.

Bekijk details van Nieuwe apparaten in een aantal vestigingen

• Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

6 november 2019

Ben jij dé horecaondernemer die zich wil vestigen in De Blauw Tram in Zandvoort?

Bekijk details van Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

• Heel Nederland Leest: Winterbloei

4 november 2019

November is de maand van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek en wij geven dit cadeau aan alle volwassen leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Heel Nederland Leest: Winterbloei

• Nieuwe wifi in de Bibliotheek

4 november 2019

Wifi in de Bibliotheek nodig? Log in op het netwerk ‘De Bibliotheek’.

Bekijk details van Nieuwe wifi in de Bibliotheek

• Rabo ClubSupportactie

28 oktober 2019

De Bibliotheek heeft via de Rabo ClubSupportactie een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Een stap naar het community platform in Schalkwijk!

Bekijk details van Rabo ClubSupportactie

• Jan Wolkers Prijs 2019

24 oktober 2019

De Jan Wolkers Prijs is een prijs die jaarlijks wordt toegekend voor het beste Nederlandse natuurboek.

Bekijk details van Jan Wolkers Prijs 2019

• Groot Dictee weer bij Frits Spits

21 oktober 2019

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Bekijk details van Groot Dictee weer bij Frits Spits

• Kinderboekenweek 2019

16 september 2019

Reis mee! Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober is het weer Kinderboekenweek.

Bekijk details van Kinderboekenweek 2019