Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Buitenboekenbus weer geopend

22 augustus 2019

De buitenboekenbus is vanaf nu weer geopend in de Bibliotheek Haarlem Noord.

Bekijk details van Buitenboekenbus weer geopend

• Winnaars Kinderjury 2019

26 juni 2019

Eerst was de leeslijst bekend, toen waren de leesweken, daarna de stemweek en nu is het dan eindelijk zover: de winnaars van de Kinderjury 2019 zijn bekend!

Bekijk details van Winnaars Kinderjury 2019

• ZOMER...LEZEN!

18 juni 2019

Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Bekijk details van ZOMER...LEZEN!

• Doe mee met de Kinderjury

2 mei 2019

Wil je super leuke nieuwe boeken lezen? Doe dan mee met de Kinderjury! Wie weet wint jouw favoriete boek wel!

Bekijk details van Doe mee met de Kinderjury

• Tijdelijk extra studieplekken

18 april 2019

Vanaf 25 april zijn er tijdelijk extra studieplekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De eindexamens in het voortgezet onderwijs starten namelijk binnenkort.

Bekijk details van Tijdelijk extra studieplekken

• Lever je geleende boeken in vanuit huis

11 april 2019

Je geleende boeken vanuit huis inleveren? Dat kan met de BuurtMus app! Kies een ophaalavond en BuurtMus zorgt ervoor dat de boeken bij de Bibliotheek worden ingeleverd.

Bekijk details van Lever je geleende boeken in vanuit huis

• Geld ophalen door boeken te lezen

9 april 2019

Waarom rondjes rennen, als je ook kunt sponsorlezen? Door zo veel mogelijk te lezen, haalden de kinderen van de basisschool De Cirkel geld op om nieuwe boeken te kunnen kopen.

Bekijk details van Geld ophalen door boeken te lezen

• Voorleeswedstrijd voor brugklassers

5 april 2019

In maart was de Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers in de Bibliotheek. Een activiteit voor middelbare scholen om meer aandacht in de klas aan lezen en voorlezen te besteden.

Bekijk details van Voorleeswedstrijd voor brugklassers

• Het Magazijn in Haarlem Centrum

28 maart 2019

Kom in de Bibliotheek Haarlem Centrum gauw eens een kijkje nemen in het souterrain. Of beter gezegd: Het Magazijn!

Bekijk details van Het Magazijn in Haarlem Centrum

• Buitenboekenbus Haarlem Noord

4 maart 2019

De buitenboekenbus van de Bibliotheek Haarlem Noord is vanaf 4 maart gesloten. Buiten openingstijden kunnen er geen boeken worden ingeleverd in deze vestiging.

Bekijk details van Buitenboekenbus Haarlem Noord