Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 47)

• Zondag 7 juni verbeteren we ons Bibliotheeksysteem

3 juni 2020

Op zondag 7 juni wordt er gewerkt om ons Bibliotheeksysteem te verbeteren.

Bekijk details van Zondag 7 juni verbeteren we ons Bibliotheeksysteem

• Genomineerden Kinderjury zijn bekend!

29 mei 2020

Duizenden kinderen tussen de 6 en 12 jaar hebben gestemd op hun favoriete boek tijdens de Kinderjury Stemweek van 11 t/m 17 mei.

Bekijk details van Genomineerden Kinderjury zijn bekend!

• ThuisBieb gaat sluiten

29 mei 2020

Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

Bekijk details van ThuisBieb gaat sluiten

• Achter de schermen:

29 mei 2020

Acht vestigingen van de BZK zijn sinds twee weken weer open - met helaas voorlopig nog be-perkte dienstverlening. Janneke van Schaik, vestigingsmanager in Haarlem Centrum, vertelt hoe het die eerste weken achter de schermen ging en wat er nog geregeld moet worden.

Bekijk details van Achter de schermen:

• Vandaag lid worden, direct online lenen

15 mei 2020

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

Bekijk details van Vandaag lid worden, direct online lenen

• Vestigingen stapsgewijs weer open vanaf 18 mei

6 mei 2020

Vanaf maandag 18 mei is de Bibliotheek Zuid-Kennemerland weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

Bekijk details van Vestigingen stapsgewijs weer open vanaf 18 mei

• Hulp in tijden van corona

6 mei 2020

Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus komen mensen soms in de problemen. Persoonlijke of praktische problemen, zoals boodschappen doen of de zorg voor een familielid. Ook kan het zijn dat je de informatie over corona niet meer begrijpt. Voor dit soort vragen en problemen kun je terecht bij een groot aantal organisaties. Zij kunnen je weer op weg helpen of doorverwijzen.

Bekijk details van Hulp in tijden van corona

• Hulp bij digitale vaardigheden

28 april 2020

Nu we door het coronavirus afstand tot elkaar moeten houden, bieden digitale hulpmiddelen een uitkomst om met elkaar in contact te blijven. Digitaal Sterk! en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland helpen daarbij en zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Bekijk details van Hulp bij digitale vaardigheden

• Nieuwe wifi in de Bibliotheek

12 maart 2020

Wifi in de Bibliotheek nodig? Log in op het netwerk ‘De Bibliotheek’.

Bekijk details van Nieuwe wifi in de Bibliotheek

• Start Kinderjury 2020

6 maart 2020

Lees mee en kies het beste boek van 2019! Woensdag 4 maart zijn de Leesweken van de Kinderjury officieel van start gegaan.

Bekijk details van Start Kinderjury 2020