Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 40)

• Vandaag lid worden, direct online lenen

25 maart 2020

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

Bekijk details van Vandaag lid worden, direct online lenen

• Nieuwe wifi in de Bibliotheek

25 maart 2020

Wifi in de Bibliotheek nodig? Log in op het netwerk ‘De Bibliotheek’.

Bekijk details van Nieuwe wifi in de Bibliotheek

• Bibliotheek gesloten tot 6 april

13 maart 2020

Alle vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zijn vooralsnog tot 6 april gesloten voor publiek om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bekijk details van Bibliotheek gesloten tot 6 april

• Start Kinderjury 2020

6 maart 2020

Lees mee en kies het beste boek van 2019! Woensdag 4 maart zijn de Leesweken van de Kinderjury officieel van start gegaan.

Bekijk details van Start Kinderjury 2020

• De winnende boekentips

19 februari 2020

Welk boek heeft in 2019 het meeste indruk op jou gemaakt en waarom? Dat was de vraag die we in december in onze nieuwsbrief en op de website stelde. Meer dan 300 reacties ontvingen we met mooie boekentips en een persoonlijke toelichting. Uit deze reacties hebben we zeven gelukkige winnaars getrokken die we hun prijs, een Kobo Aura 2 e-reader, in de Bibliotheek overhandigden.

Bekijk details van De winnende boekentips

• MeeMaakPodium in Schalkwijk van start

14 januari 2020

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland ontvangt een subsidie van € 92.500 voor het ontwikkelen van het MeeMaakPodium en een ‘huiskamer’.

Bekijk details van MeeMaakPodium in Schalkwijk van start

• Het Verhalenboek van de Vijfhoek

2 januari 2020

In september 2019 is Buurtzorg met Mirjam Touw als enthousiaste trekker, het project Het Verhalenboek van de Vijfhoek gestart. Het is een project voor zeventigplussers uit De Vijfhoek.

Bekijk details van Het Verhalenboek van de Vijfhoek

• Stem op de meest aansprekende foto’s

10 december 2019

Welke foto’s uit onze provincie moeten volgens jou onderdeel worden van een nationale tentoonstelling van foto’s uit de Tweede Wereldoorlog?

Bekijk details van Stem op de meest aansprekende foto’s

• Pop-up museum van Op Stoom

6 december 2019

In het eerste weekend van januari wordt heel Plein1 omgetoverd tot een pop-upmuseum.

Bekijk details van Pop-up museum van Op Stoom

• Cursusportal sluit per januari 2020

26 november 2019

Per 1 januari 2020 sluit de Cursusportal van de online Bibliotheek.

Bekijk details van Cursusportal sluit per januari 2020