Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 15)

• Blik op het nieuwe Schalkwijk

27 november 2018

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Bekijk details van Blik op het nieuwe Schalkwijk

• NS Publieksprijs

25 oktober 2018

De nominaties voor de NS Publieksprijs zijn bekend. Lees snel welke boeken in aanmerking komen voor de titel "Boek van het Jaar".

Bekijk details van NS Publieksprijs

• Groot Dictee vanuit de Bibliotheek Haarlem Centrum

28 september 2018

Het Dictee der Nederlandse Taal komt terug. Niet op tv, maar op de radio. En wel vanaf een bijzondere locatie: de Bibliotheek Haarlem Centrum!

Bekijk details van Groot Dictee vanuit de Bibliotheek Haarlem Centrum

• Rennend door de Bibliotheek

23 september 2018

Leer de Bibliotheek Haarlem Centrum op een andere manier kennen tijdens de Urban Trail!

Bekijk details van Rennend door de Bibliotheek

• Kinderen voor Kinderen voor de Kinderboekenweek

31 augustus 2018

Elke jaar brengt Kinderen Voor Kinderen een speciaal nummer uit voor de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Kom erbij!’.

Bekijk details van Kinderen voor Kinderen voor de Kinderboekenweek

• Winnaar Kinderjury 2018 bekend

27 juni 2018

Na twee maanden in spanning afwachten is het dan zover. De winnaar van de Kinderjury 2018 is bekend. Duizenden kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek.

Bekijk details van Winnaar Kinderjury 2018 bekend

• Zomerlezen

1 juni 2018

Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Bekijk details van Zomerlezen

• Voorleestips

2 maart 2018

Je kind voorlezen. Het klinkt gemakkelijk, maar valt soms nog best tegen. Leesconsulent Suzanne de Haas-Lor geeft tips om van voorlezen een feestje te maken.

Bekijk details van Voorleestips

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers