Zaalverhuur

Geschikt voor lezingen, presentaties en workshops

Zaal huren in de Bibliotheek?

Wij geven gehoor aan de oproep van de overheid om reisbewegingen te beperken, sociale contacten te mijden en niet de grenzen van het toelaatbare op te zoeken.
Een zaal huren is daarom tijdelijk niet mogelijk.

Onze zalen hebben...

• Centrale ligging
    Een centrale ligging

In de binnenstad van Haarlem, erg goed bereikbaar met OV, parkeergarage in de buurt en een sfeervolle omgeving.

• Geheel verzorgde catering
    Een geheel verzorgde catering

Koffie- en theearrangement, lunch, borrel met hapjes, buffet; de catering bevat zoveel mogelijk biologische producten.

• Historische locatie
    Een historische locatie

Treed in de voetsporen van Ripperda en neem plaats voor de monumentale schouw in het Doelengebouw.

Over de zalen

Alle zalen in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland beschikken over multimedia faciliteiten, gratis afgeschermde en beveiligde wifi en catering kan op maat aangeboden worden. De zaalverhuur in de Bibliotheek Haarlem Centrum specifiek is uniek, vanwege de historische uitstraling van het Doelengebouw. Alle zalen hebben parkeergelegenheid naast de deur, of een parkeergarage in de buurt. Tevens zijn de zalen uitstekend met het OV bereikbaar.

Tarieven van de zalen