Zaalverhuur

Geschikt voor lezingen, presentaties en workshops

Zaal huren in de Bibliotheek?

Ben je op zoek naar een ruimte voor een vergadering, lezing, presentatie, workshop of congres? De Bibliotheek Zuid-Kennemerland beschikt over verschillende sfeervolle zalen in Haarlem en Hillegom. In verband met de uitbraak van het corona-virus is het tijdelijk alleen mogelijk de Doelenzaal te huren voor maximaal 24 personen in theater-opstelling en voor maximaal 12 personen in vergader-opstelling. De overige ruimtes zijn voorlopig niet te huur.

Onze zalen hebben...

• Centrale ligging
    Een centrale ligging

In de binnenstad van Haarlem, erg goed bereikbaar met OV, parkeergarage in de buurt en een sfeervolle omgeving.

• Geheel verzorgde catering
    Een geheel verzorgde catering

Koffie- en theearrangement, lunch, borrel met hapjes, buffet; de catering bevat zoveel mogelijk biologische producten.

• Historische locatie
    Een historische locatie

Treed in de voetsporen van Ripperda en neem plaats voor de monumentale schouw in het Doelengebouw.

Doelenzaal

Sfeervolle, historische zaal met moderne faciliteiten, geschikt voor presentaties, congressen en culturele evenementen.

Locatie: de Bibliotheek Haarlem Centrum

Capaciteit: 12 – 24 personen

Zaal huren?

Gele Kamer

Wil je een zaal huren? Neem contact op met Theo of vul het formulier in.

Theo Blok: zaalverhuur@bibliotheekzuidkennemerland.nl

of telefonisch: 023-511 53 56

Over de zalen

Alle zalen in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland beschikken over multimedia faciliteiten, gratis afgeschermde en beveiligde wifi en catering kan op maat aangeboden worden. De zaalverhuur in de Bibliotheek Haarlem Centrum specifiek is uniek, vanwege de historische uitstraling van het Doelengebouw. Alle zalen hebben parkeergelegenheid naast de deur, of een parkeergarage in de buurt. Tevens zijn de zalen uitstekend met het OV bereikbaar.

Tarieven van de zalen