Hulp bij belastingaangifte

  • Hulp bij belastingaangifte

    Kom naar het gratis spreekuur!

Moet jij belastingaangifte doen?

Nu de Bibliotheek gesloten is, gaan ook de afspraken voor hulp bij belastingaangifte niet door. We raden mensen die verplicht zijn om aangifte te doen aan om uitstel te vragen. Dat kan heel gemakkelijk via de belastingtelefoon. Bel 0800-0543, kies voor optie 3 en volg de instructies. Houd je bsn-nummer bij de hand. Je krijgt dan uitstel tot 1 september 2020, maar te hopen is dat de belastingdienst deze termijn nog gaat verlengen.

Als je afspraak is afgebeld neemt DOCK Haarlem op termijn contact met je op voor een nieuwe afspraak. Heb je hierover nog vragen of heb je een probleem met het vragen van uitstel? Neem dan contact op met het belastingspreekuur van DOCK Haarlem: 023-543 6045. Het spreekuur is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.

Spreekuur

spreekuur-belastingaangifte

Tijdens de aangifteperiode kun je gratis hulp krijgen bij je belastingaangifte. Maak telefonisch een afspraak voor het spreekuur van de Formulierenbrigade.

In de Bibliotheek

Belastingaangifte doen via de computer kan best lastig zijn. Wat hulp is dan fijn. Bijvoorbeeld van iemand die met je meekijkt hoe je dit aanpakt. Kom daarvoor naar de Bibliotheek. De hulp is gratis. 

Hulp bij jou in de buurt

spreekuur-belastingaangifte

Heb je vragen over belastingen of geldzaken? Je kunt altijd hulp krijgen bij jou in de buurt. Bekijk waar je terecht kunt in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hillegom of Zandvoort. 

Leestips over geld en belasting

Cursus: overstappen naar Windows 10

Overgestapt naar Windows 10, maar zie je door de bomen het bos even niet meer? In deze twee lessen leer je de beginselen van Windows 10.

Cursus: leer je iPhone kennen

Heb je een iPhone en wil je graag weten wat je er nog meer mee kunt doen, dan alleen bellen? Dan is deze cursus iets voor jou!