Vacatures

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is volop in ontwikkeling. Onze missie? Wij willen uitblinken in onze bijdrage aan de ontwikkeling van de inwoners van ons werkgebied, zodat zij als nieuwsgierige en zelfbewuste burgers kunnen meedoen in de samenleving. Wil jij ons komen versterken? Kijk dan gauw naar onze vacatures.

De wereld om ons heen verandert. En de Bibliotheek verandert mee. Lezen, kennis en leesplezier vormen nog altijd de rode draad van wat we doen. Maar bij de Bibliotheek gebeurt nog zo veel meer! Je kunt bij ons studeren, lenen, lezen, leren en ontmoeten. Samen met partners en organisaties in de buurt verkennen we nieuwe kansen en mogelijkheden. We zijn dus meer dan ooit relevant. Voor jong én oud(er)! Wil jij ook inspireren, verbinden en bouwen aan de toekomst? 

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft 12 vestigingen en verzorgt de Bibliotheekdienstverlening binnen de regio. Dat doen we met 150 medewerkers en 150 vrijwilligers. Per jaar verwelkomen wij ruim 950.000 bezoekers, organiseren 1.900 activiteiten en lenen 1,3 miljoen materialen uit.


 • Coördinator VoorleesExpress Haarlem (vrijwilliger) Bekijk details

  de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zoekt een Coördinator VoorleesExpress Haarlem (vrijwilliger)

  Bekijk details van Coördinator VoorleesExpress Haarlem (vrijwilliger)

 • Bibliotheekmedewerker Bekijk details

  400.000 boeken, 1,3 miljoen uitleningen en meer dan 100.000 reserveringen per jaar. De Bibliotheek kan jouw hulp goed gebruiken om al die boeken op de juiste plek te krijgen. Zodat ruim 1 miljoen bezoekers per jaar kunnen genieten van alles wat de Bibliotheek te bieden heeft.

  Bekijk details van Bibliotheekmedewerker

 • Bibliotheekmedewerker Bekijk details

  Meer dan 2.000 activiteiten, ruim 300 groepsontvangsten en ruim 1 miljoen bezoekers die jaarlijks naar de Bibliotheek komen om te lezen, leren, werken of studeren. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om al hun vragen te beantwoorden en ze kennis te laten maken met alles wat de Bibliotheek te bieden heeft.

  Bekijk details van Bibliotheekmedewerker

 • Vrijwilligers bij Digitaal Sterk! Bekijk details

  Digitaal Sterk en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zoeken vrijwilligers Digitaal Sterk! Centrum in de Bibliotheek Schalkwijk op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30-16.30 uur

  Bekijk details van Vrijwilligers bij Digitaal Sterk!