Vacatures

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is volop in ontwikkeling. Onze missie? Wij willen uitblinken in onze bijdrage aan de ontwikkeling van de inwoners van ons werkgebied, zodat zij als nieuwsgierige en zelfbewuste burgers kunnen meedoen in de samenleving. Wil jij ons komen versterken? Kijk dan gauw naar onze vacatures.

De wereld om ons heen verandert. En de Bibliotheek verandert mee. Lezen, kennis en leesplezier vormen nog altijd de rode draad van wat we doen. Maar bij de Bibliotheek gebeurt nog zo veel meer! Je kunt bij ons studeren, lenen, lezen, leren en ontmoeten. Samen met partners en organisaties in de buurt verkennen we nieuwe kansen en mogelijkheden. We zijn dus meer dan ooit relevant. Voor jong én oud(er)! Wil jij ook inspireren, verbinden en bouwen aan de toekomst? 

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft 12 vestigingen en verzorgt de Bibliotheekdienstverlening binnen de regio. Dat doen we met 150 medewerkers en 150 vrijwilligers. Per jaar verwelkomen wij ruim 950.000 bezoekers, organiseren 1.900 activiteiten en lenen 1,3 miljoen materialen uit.