Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 31 - 40 (van 42)

• Blik op het nieuwe Schalkwijk

27 november 2018

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Bekijk details van Blik op het nieuwe Schalkwijk

• NS Publieksprijs

25 oktober 2018

De nominaties voor de NS Publieksprijs zijn bekend. Lees snel welke boeken in aanmerking komen voor de titel "Boek van het Jaar".

Bekijk details van NS Publieksprijs

• Winnaar Kinderjury 2018 bekend

27 juni 2018

Na twee maanden in spanning afwachten is het dan zover. De winnaar van de Kinderjury 2018 is bekend. Duizenden kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek.

Bekijk details van Winnaar Kinderjury 2018 bekend

• Voorleestips

2 maart 2018

Je kind voorlezen. Het klinkt gemakkelijk, maar valt soms nog best tegen. Leesconsulent Suzanne de Haas-Lor geeft tips om van voorlezen een feestje te maken.

Bekijk details van Voorleestips

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• Maak kans op een e-reader

13 december 2019

December is de maand van cadeautjes! En daar doen wij als Bibliotheek graag aan mee. Daarom geven wij maar liefst vijf Kobo Aura 2 e-readers weg.

Bekijk details van Maak kans op een e-reader

• Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

30 september 2019

Op woensdag 2 oktober begint de Kinderboekenweek feestelijk in Haarlem. Dieuwertje Blok (jawel, de Dieuwertje van het Sinterklaasjournaal) leest dan voor in wijkcentrum De Ringvaart.

Bekijk details van Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

• Tijdelijk extra studieplekken

18 april 2019

Vanaf 25 april zijn er tijdelijk extra studieplekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De eindexamens in het voortgezet onderwijs starten namelijk binnenkort.

Bekijk details van Tijdelijk extra studieplekken

• Codeweek van start!

5 oktober 2018

Van 6 t/m 21 oktober was het Codeweek in Nederland! Het doel van deze week: zo veel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met digitale geletterdheid.

Bekijk details van Codeweek van start!