Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 31 - 37 (van 37)

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

30 september 2019

Op woensdag 2 oktober begint de Kinderboekenweek feestelijk in Haarlem. Dieuwertje Blok (jawel, de Dieuwertje van het Sinterklaasjournaal) leest dan voor in wijkcentrum De Ringvaart.

Bekijk details van Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

• Tijdelijk extra studieplekken

18 april 2019

Vanaf 25 april zijn er tijdelijk extra studieplekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De eindexamens in het voortgezet onderwijs starten namelijk binnenkort.

Bekijk details van Tijdelijk extra studieplekken

• Codeweek van start!

5 oktober 2018

Van 6 t/m 21 oktober was het Codeweek in Nederland! Het doel van deze week: zo veel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met digitale geletterdheid.

Bekijk details van Codeweek van start!

• Programmeren voor kinderen

1 oktober 2018

In de Bibliotheek kunnen kinderen digitaal prutsen: kennismaken met programmeren, hacken of apps bouwen. Daar zit namelijk een hele wereld van codes achter! Doe je ook mee mee met één van onze activiteiten?

Bekijk details van Programmeren voor kinderen

• Boekenweek voor jongeren van start!

20 september 2018

Op 21 september start de Boekenweek voor Jongeren van 15 t/m 18 jaar. Vanaf die dag kun je bij de Bibliotheek ook het gratis boekenweekgeschenk 3PAK krijgen, met daarin drie korte verhalen.

Bekijk details van Boekenweek voor jongeren van start!