Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 71 - 80 (van 150)

• Gezocht: kindermodellen voor onze campagnes Bekijk details

19 augustus 2021

Voor onze aankomende campagnes zijn wij op zoek naar kinderen in de leeftijden van 3 tot 12 jaar voor een fotoshoot. Lijkt het jou leuk om je kind terug te zien? Geef je kind dan nu op!

• Zandvoort gesloten tijdens Grand Prix Bekijk details

11 augustus 2021

De formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2021. Dit brengt gevolgen met zich mee voor de bereikbaarheid en de openingstijden van de vestigingen Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.

• Pride-gedichten door Van de Vendel Bekijk details

5 augustus 2021

De Pink Poetry Trail vindt van 2 tot en met 8 augustus plaats in Zandvoort en wordt in het kader van Pride at the Beach georganiseerd. Edward van de Vendel schreef op basis van gesprekken met LHBTIQ+-jongeren gedichten, die op posters door de hele stad zijn te vinden.

• Pride-gedichtenroute in Zandvoort Bekijk details

19 juli 2021

Van 1 tot en met 7 augustus kun je bij de Bibliotheek Zandvoort en in abri’s door heel Zandvoort posters bewonderen met gedichten over LHBTIQ+-jongeren.

• Zonder zorgen lenen Bekijk details

16 juli 2021

Ga je op vakantie? Dan neem je vast een stapel boeken van de Bibliotheek mee. Lever jouw boeken op tijd in en regel al je Bibliotheekzaken met deze praktische tips. Zo lees je de hele zomer zonder zorgen.

• Voorlezen in Haarlem-Oost Bekijk details

12 juli 2021

Met zachte gitaarmuziek op de achtergrond luistert een grote groep kinderen aandachtig naar voorlezer Winston. Daarachter staan de ouders te genieten van een kopje koffie.

• Vestigingen weer zo goed als normaal open Bekijk details

5 juli 2021

Opluchting. Maar ook licht ongeduld. Dat zijn de overheersende gevoelens bij Roxane van Acker, directeur van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, nu we een fase ingaan zonder al te ingrijpende coronamaatregelen.

• Ga op reis met Vakantielezen Bekijk details

22 juni 2021

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen van de Bibliotheek beleven jij en jouw familie de leukste avonturen. Ga mee op reis en maak kans op leuke prijzen.

• Thriller van het jaar 2021 Bekijk details

16 juni 2021

Van de honderden nieuwe thrillers in de nieuwe Detective en Thrillergids kregen er zes vijf sterren. Daaruit koos de jury de VN-Thriller van het Jaar.

• Sluiting van de Bibliotheek op het station Bekijk details

11 juni 2021

De Bibliotheek op het station gaat sluiten. Dinsdag 22 juni is de laatste dag dat deze Bibliotheek open is voor publiek.

Paginanavigatie