Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 71 - 80 (van 120)

 • iPads voor gezinnen VoorleesExpress Bekijk details

  5 oktober 2020

  De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen van 2 t/m 8 jaar met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Want als je de taal goed spreekt, kunt lezen en begrijpt, ben je beter in staat om verantwoorde keuzes te maken voor je eigen toekomst.

 • Ophef over stadsdichter Bekijk details

  25 september 2020

  Het college van burgemeester en wethouders heeft in de avond van 25 september besloten om de benoeming van Darryl Danchelo Osenga als stadsdichter van Haarlem in te trekken.

 • Dank voor jouw betrokkenheid Bekijk details

  18 september 2020

  Het is heel fijn om te zien dat de Bibliotheek weer goed bezocht wordt. Binnen de beperkingen zoeken we steeds naar wat wél mogelijk is. En nemen we nieuwe initiatieven!

 • Online Bibliotheek app Bekijk details

  15 september 2020

  Vanaf dinsdag 8 september kun je gebruikmaken van een nieuwe app voor zowel je e-books als je luisterboeken: de online Bibliotheek app. Deze app komt in de plaats van twee apps: de E-books app en de LuisterBieb app. De app is makkelijk in het gebruik én heeft meer mogelijkheden!

 • Digitaal Sterk! van start Bekijk details

  7 september 2020

  Een smartphone, tablet of computer kan ingewikkeld zijn. Er zitten veel knoppen en functies op. Hoe leer je die allemaal gebruiken? Een vrijwilliger van het Digitaal Sterk!-centrum legt het je graag uit.

 • Pakje Kunst in de Bibliotheek Haarlem Centrum Bekijk details

  4 september 2020

  Trek een Pakje Kunst uit de oude mechanische sigarettenautomaat en verras jezelf! (Of je vriend, vriendin, buurvrouw, oma, vader, of wie je ook maar wil).

 • Haarlem en ik Bekijk details

  17 augustus 2020

  Haarlem bestaat dit jaar 775 jaar! En dat moet gevierd worden. En jij, als inwoner van Haarlem, kan daar een steentje aan bijdragen. Er is namelijk een speciaal boekje gemaakt dat deel uit gaat maken van de grote vriendenbibliotheek. En jij kunt helpen om deze compleet te maken.

 • VoorleesExpress en corona Bekijk details

  17 juli 2020

  Vanaf september krijgen trajecten in het kader van de VoorleesExpress een herstart. Door het coronavirus zijn de lopende trajecten tijdelijk stil komen te liggen.

 • En de winnaar is… Bekijk details

  26 juni 2020

  24 juni was het dan eindelijk zover. De winnaars van de twee categorieën werden bekend gemaakt. En de winnaars zijn…

 • Geen Zomerlezen dit jaar, wel iets anders! Bekijk details

  12 juni 2020

  Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Paginanavigatie