Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden

Resultaat 101 - 110 (van 137)

 • Achter de schermen: Bekijk details

  29 mei 2020

  Acht vestigingen van de BZK zijn sinds twee weken weer open - met helaas voorlopig nog be-perkte dienstverlening. Janneke van Schaik, vestigingsmanager in Haarlem Centrum, vertelt hoe het die eerste weken achter de schermen ging en wat er nog geregeld moet worden.

 • Ontmoet Schrijvers Online: Paulien Cornelisse Bekijk details

  26 mei 2020

  Altijd al een schrijver willen interviewen? 
Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. De komende weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

 • Vandaag lid worden, direct online lenen Bekijk details

  15 mei 2020

  Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

 • Vestigingen stapsgewijs weer open vanaf 18 mei Bekijk details

  6 mei 2020

  Vanaf maandag 18 mei is de Bibliotheek Zuid-Kennemerland weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

 • Hulp in tijden van corona Bekijk details

  6 mei 2020

  Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus komen mensen soms in de problemen. Persoonlijke of praktische problemen, zoals boodschappen doen of de zorg voor een familielid. Ook kan het zijn dat je de informatie over corona niet meer begrijpt. Voor dit soort vragen en problemen kun je terecht bij een groot aantal organisaties. Zij kunnen je weer op weg helpen of doorverwijzen.

 • Hulp bij digitale vaardigheden Bekijk details

  28 april 2020

  Nu we door het coronavirus afstand tot elkaar moeten houden, bieden digitale hulpmiddelen een uitkomst om met elkaar in contact te blijven. Digitaal Sterk! en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland helpen daarbij en zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.

 • Nieuwe wifi in de Bibliotheek Bekijk details

  12 maart 2020

  Wifi in de Bibliotheek nodig? Log in op het netwerk ‘De Bibliotheek’.

 • Start Kinderjury 2020 Bekijk details

  6 maart 2020

  Lees mee en kies het beste boek van 2019! Woensdag 4 maart zijn de Leesweken van de Kinderjury officieel van start gegaan.

 • De winnende boekentips Bekijk details

  19 februari 2020

  Welk boek heeft in 2019 het meeste indruk op jou gemaakt en waarom? Dat was de vraag die we in december in onze nieuwsbrief en op de website stelde. Meer dan 300 reacties ontvingen we met mooie boekentips en een persoonlijke toelichting. Uit deze reacties hebben we zeven gelukkige winnaars getrokken die we hun prijs, een Kobo Aura 2 e-reader, in de Bibliotheek overhandigden.

 • MeeMaakPodium in Schalkwijk van start Bekijk details

  14 januari 2020

  De Bibliotheek Zuid-Kennemerland ontvangt een subsidie van € 92.500 voor het ontwikkelen van het MeeMaakPodium en een ‘huiskamer’.

Paginanavigatie