Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 81 - 90 (van 120)

• De winnaar van de maand: Coosje Bekijk details

5 juni 2020

Vind je het soms ook zo moeilijk om een leuk boek uit te kiezen? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Gelukkig zijn er heel veel kinderen die graag hun boekentip geven!

• Genomineerden Kinderjury zijn bekend! Bekijk details

29 mei 2020

Duizenden kinderen tussen de 6 en 12 jaar hebben gestemd op hun favoriete boek tijdens de Kinderjury Stemweek van 11 t/m 17 mei.

• ThuisBieb gaat sluiten Bekijk details

29 mei 2020

Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

• Achter de schermen: Bekijk details

29 mei 2020

Acht vestigingen van de BZK zijn sinds twee weken weer open - met helaas voorlopig nog be-perkte dienstverlening. Janneke van Schaik, vestigingsmanager in Haarlem Centrum, vertelt hoe het die eerste weken achter de schermen ging en wat er nog geregeld moet worden.

• Ontmoet Schrijvers Online: Paulien Cornelisse Bekijk details

26 mei 2020

Altijd al een schrijver willen interviewen?
Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. De komende weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

• Vandaag lid worden, direct online lenen Bekijk details

15 mei 2020

Ben je geen lid van de Bibliotheek, maar wil je graag digitaal lezen of gebruikmaken van onze online diensten? Word dan online lid van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland! Je regelt dit eenvoudig vanuit huis.

• Vestigingen stapsgewijs weer open vanaf 18 mei Bekijk details

6 mei 2020

Vanaf maandag 18 mei is de Bibliotheek Zuid-Kennemerland weer open voor het lenen en inleveren van materialen.

• Hulp in tijden van corona Bekijk details

6 mei 2020

Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus komen mensen soms in de problemen. Persoonlijke of praktische problemen, zoals boodschappen doen of de zorg voor een familielid. Ook kan het zijn dat je de informatie over corona niet meer begrijpt. Voor dit soort vragen en problemen kun je terecht bij een groot aantal organisaties. Zij kunnen je weer op weg helpen of doorverwijzen.

• Hulp bij digitale vaardigheden Bekijk details

28 april 2020

Nu we door het coronavirus afstand tot elkaar moeten houden, bieden digitale hulpmiddelen een uitkomst om met elkaar in contact te blijven. Digitaal Sterk! en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland helpen daarbij en zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.

• Nieuwe wifi in de Bibliotheek Bekijk details

12 maart 2020

Wifi in de Bibliotheek nodig? Log in op het netwerk ‘De Bibliotheek’.

Paginanavigatie