Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden

Resultaat 51 - 60 (van 150)

 • Veilig online! Bekijk details

  22 maart 2022

  Online veiligheid is belangrijker dan ooit. Bij de Bibliotheek doen we er alles aan jouw gegevens zo veilig mogelijk te houden, maar zelf kan je ook een boel doen! Wij hebben een paar handige tips om veilig gebruik te maken van alle online services van de Bibliotheek.

 • De Bibliotheek als stembureau Bekijk details

  9 maart 2022

  Wist je dat je op woensdag 16 maart in vier van onze vestigingen kunt stemmen? Zo kun je mooi je boeken inleveren, je stem uitbrengen en dan weer nieuwe boeken uitzoeken.

 • Officieel moment voor VoorleesExpress Bekijk details

  8 maart 2022

  Na een projectperiode van drie jaar hebben Bibliotheek Zuid-Kennemerland en WIJ Heemstede de VoorleesExpress officieel opgenomen in het bestaande aanbod. Tijdens een officieel moment in De Luifel ondertekende de partijen de overeenkomst.

 • De Leesweken zijn gestart! Bekijk details

  10 februari 2022

  De Leesweken van de Kinderjury zijn officieel van start gegaan! Na de Leesweken start het stemmen voor de Kinderjury 2022. Kinderen krijgen de kans zelf de boeken te lezen en hun favoriete boek te bepalen.

 • Bezoek het striptekenmuseum! Bekijk details

  4 januari 2022

  De striptekenwedstrijd tijdens de Kinderboekenweek is al even terug. De winnaars zijn bekend en de prijzen zijn uitgereikt, maar al die andere mooie verhalen dan? Omdat iedereen z’n best heeft gedaan, verdient iedereen een plekje in een museum.

 • Nog ruimer open Bekijk details

  24 december 2021

  Een aantal vestigingen is in het nieuwe jaar nog ruimer open. En goed nieuws: Haarlem Oost is weer geopend als vanouds!

 • Winnaars striptekenwedstrijd bekend Bekijk details

  20 december 2021

  Tijdens de Kinderboekenweek van 2021 konden kinderen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland deelnemen aan de striptekenwedstrijd. Stripmaker Alex van Koten heeft het eerste plaatje gemaakt en het was de taak om het verhaal af te maken. Dit werd in grote getalen gedaan, we kregen meer dan 150 striptekeningen binnen! Nu zijn de winnaars bekend.

 • Write for Rights Bekijk details

  3 december 2021

  Tijdens de jaarlijkse schrijfactie van Amnesty sturen mensen van over de hele wereld brieven tegen onrecht. Ook jij kan meehelpen met schrijven. Bestel snel jouw pakketje om mee te helpen een einde te maken aan onrecht.

 • Rabo ClubSupport levert groot bedrag op Bekijk details

  24 november 2021

  Stemmende leden van de Rabobank hebben ervoor gezorgd dat de Bibliotheek ruim € 3.400 heeft opgehaald. Een prachtig resultaat voor creatieve ruimtes bij het Meemaakpodium.

 • Drummen op plastic in de bieb Bekijk details

  24 november 2021

  Woensdag 17 en zaterdag 20 november was in de Bibliotheek Haarlem Centrum en de Bibliotheek Zandvoort even geen sprake van stilte. Er werd gedrumd. Op plastic!

Paginanavigatie