Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden

Resultaat 51 - 60 (van 135)

 • Herfstgedichten voorlezen voor kinderen Bekijk details

  24 september 2021

  Welzijn Bloemendaal organiseert voor kinderen van groep 5 t/m 8 een activiteit om herfstgedichten voor te lezen in de Buurttuin in Bennebroek.

 • Schoorstenen en zonnepanelen bij Taalfeestje 2021 Bekijk details

  23 september 2021

  Schoorstenen, gaskachels en zonnepanelen. Geen eenvoudige woorden om te spellen, laat staan als Nederlands niet je moedertaal is. Tijdens het Taalfeestje storten elf nieuwe Nederlanders zich op het dictee dat geschreven en voorgelezen is door Aureen Harthoorn van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

 • Schrijversavond met gastschrijver Sulaiman Addonia Bekijk details

  16 september 2021

  Op 22 september gaat Sulaiman Addonia in de Bibliotheek in gesprek met Abdelkader Benali. Addonia is in Haarlem te gast als 'writer in residence' voor het project Citybooks. Ook Gerda Blees is deze avond aanwezig.

 • Start tentoonstelling ‘Een open boek’ Bekijk details

  9 september 2021

  De formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2021. Dit brengt gevolgen met zich mee voor de bereikbaarheid en de openingstijden van de vestigingen Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.

 • Gezocht: kindermodellen voor onze campagnes Bekijk details

  19 augustus 2021

  Voor onze aankomende campagnes zijn wij op zoek naar kinderen in de leeftijden van 3 tot 12 jaar voor een fotoshoot. Lijkt het jou leuk om je kind terug te zien? Geef je kind dan nu op!

 • Zandvoort gesloten tijdens Grand Prix Bekijk details

  11 augustus 2021

  De formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2021. Dit brengt gevolgen met zich mee voor de bereikbaarheid en de openingstijden van de vestigingen Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede.

 • Pride-gedichten door Van de Vendel Bekijk details

  5 augustus 2021

  De Pink Poetry Trail vindt van 2 tot en met 8 augustus plaats in Zandvoort en wordt in het kader van Pride at the Beach georganiseerd. Edward van de Vendel schreef op basis van gesprekken met LHBTIQ+-jongeren gedichten, die op posters door de hele stad zijn te vinden.

 • Pride-gedichtenroute in Zandvoort Bekijk details

  19 juli 2021

  Van 1 tot en met 7 augustus kun je bij de Bibliotheek Zandvoort en in abri’s door heel Zandvoort posters bewonderen met gedichten over LHBTIQ+-jongeren.

 • Zonder zorgen lenen Bekijk details

  16 juli 2021

  Ga je op vakantie? Dan neem je vast een stapel boeken van de Bibliotheek mee. Lever jouw boeken op tijd in en regel al je Bibliotheekzaken met deze praktische tips. Zo lees je de hele zomer zonder zorgen.

 • Voorlezen in Haarlem-Oost Bekijk details

  12 juli 2021

  Met zachte gitaarmuziek op de achtergrond luistert een grote groep kinderen aandachtig naar voorlezer Winston. Daarachter staan de ouders te genieten van een kopje koffie.

Paginanavigatie