Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 21 - 30 (van 49)

• Het Gouden Kookboek 2019

8 november 2019

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar.

Bekijk details van Het Gouden Kookboek 2019

• Rabo ClubSupportactie

28 oktober 2019

De Bibliotheek heeft via de Rabo ClubSupportactie een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Een stap naar het community platform in Schalkwijk!

Bekijk details van Rabo ClubSupportactie

• Week van de alfabetisering 2019

29 augustus 2019

Van 9 tot en met 15 september is het de Week van de Alfabetisering. Hét moment om extra aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.

Bekijk details van Week van de alfabetisering 2019

• Winnaars Kinderjury 2019

26 juni 2019

Eerst was de leeslijst bekend, toen waren de leesweken, daarna de stemweek en nu is het dan eindelijk zover: de winnaars van de Kinderjury 2019 zijn bekend!

Bekijk details van Winnaars Kinderjury 2019

• ZOMER...LEZEN!

18 juni 2019

Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Bekijk details van ZOMER...LEZEN!

• Lever je geleende boeken in vanuit huis

11 april 2019

Je geleende boeken vanuit huis inleveren? Dat kan met de BuurtMus app! Kies een ophaalavond en BuurtMus zorgt ervoor dat de boeken bij de Bibliotheek worden ingeleverd.

Bekijk details van Lever je geleende boeken in vanuit huis

• Voorleeswedstrijd voor brugklassers

5 april 2019

In maart was de Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers in de Bibliotheek. Een activiteit voor middelbare scholen om meer aandacht in de klas aan lezen en voorlezen te besteden.

Bekijk details van Voorleeswedstrijd voor brugklassers

• Muziekcd's en games bij de Bibliotheek

24 januari 2019

De Bibliotheek stopt met haar eigen muziekcollectie. We sluiten aan bij de landelijke collectie van Muziekweb, die uitgebreider en actueler is.

Bekijk details van Muziekcd's en games bij de Bibliotheek

• Blik op het nieuwe Schalkwijk

27 november 2018

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Bekijk details van Blik op het nieuwe Schalkwijk

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’