Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 21 - 30 (van 42)

• Winnaars Kinderjury 2019

26 juni 2019

Eerst was de leeslijst bekend, toen waren de leesweken, daarna de stemweek en nu is het dan eindelijk zover: de winnaars van de Kinderjury 2019 zijn bekend!

Bekijk details van Winnaars Kinderjury 2019

• ZOMER...LEZEN!

18 juni 2019

Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Bekijk details van ZOMER...LEZEN!

• Doe mee met de Kinderjury

2 mei 2019

Wil je super leuke nieuwe boeken lezen? Doe dan mee met de Kinderjury! Wie weet wint jouw favoriete boek wel!

Bekijk details van Doe mee met de Kinderjury

• Lever je geleende boeken in vanuit huis

11 april 2019

Je geleende boeken vanuit huis inleveren? Dat kan met de BuurtMus app! Kies een ophaalavond en BuurtMus zorgt ervoor dat de boeken bij de Bibliotheek worden ingeleverd.

Bekijk details van Lever je geleende boeken in vanuit huis

• Geld ophalen door boeken te lezen

9 april 2019

Waarom rondjes rennen, als je ook kunt sponsorlezen? Door zo veel mogelijk te lezen, haalden de kinderen van de basisschool De Cirkel geld op om nieuwe boeken te kunnen kopen.

Bekijk details van Geld ophalen door boeken te lezen

• Voorleeswedstrijd voor brugklassers

5 april 2019

In maart was de Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers in de Bibliotheek. Een activiteit voor middelbare scholen om meer aandacht in de klas aan lezen en voorlezen te besteden.

Bekijk details van Voorleeswedstrijd voor brugklassers

• Het Magazijn in Haarlem Centrum

28 maart 2019

Kom in de Bibliotheek Haarlem Centrum gauw eens een kijkje nemen in het souterrain. Of beter gezegd: Het Magazijn!

Bekijk details van Het Magazijn in Haarlem Centrum

• Kilometers lezen met de bieb

26 maart 2019

Van maandag 18 maart t/m vrijdag 12 april doen de leerlingen van groep vijf en zes van 17 basisscholen in Zuid-Kennemerland mee met de Leeskilometerwedstrijd 2019. Vier weken lang gaan zij als echte boekenwurmen aan de slag om zoveel mogelijk bladzijdes te lezen.

Bekijk details van Kilometers lezen met de bieb

• Terugblik: Helden en Hordes

25 februari 2019

Wat als je vastloopt in je creatieve proces? Hoe onderscheid je je tussen alles wat er al is gedaan? En hoe kies je het beste idee uit al je creatieve ideeën?

Bekijk details van Terugblik: Helden en Hordes

• Muziekcd's en games bij de Bibliotheek

24 januari 2019

De Bibliotheek stopt met haar eigen muziekcollectie. We sluiten aan bij de landelijke collectie van Muziekweb, die uitgebreider en actueler is.

Bekijk details van Muziekcd's en games bij de Bibliotheek