Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 21 - 30 (van 40)

• Blik op het nieuwe Schalkwijk

27 november 2018

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Bekijk details van Blik op het nieuwe Schalkwijk

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• De Nationale Voorleesdagen

22 januari 2020

Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen en is het een voorleesfeestje in de Bibliotheek. Er zijn leuke activiteiten om te bezoeken en natuurlijk heel veel mooie boeken om uit voor te lezen.

Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen

• Haal jouw KerstKrasKaart op!

13 december 2019

De Zapp KerstKrasKaart is een kraskaart met daarop vragen die kinderen aan hun opa of oma kunnen stellen. En andersom natuurlijk.

Bekijk details van Haal jouw KerstKrasKaart op!

• Actie gesloten | Maak kans op een e-reader

13 december 2019

December is de maand van cadeautjes! En daar doen wij als Bibliotheek graag aan mee. Daarom geven wij maar liefst vijf Kobo Aura 2 e-readers weg.

Bekijk details van Actie gesloten | Maak kans op een e-reader

• Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

6 november 2019

Ben jij dé horecaondernemer die zich wil vestigen in De Blauw Tram in Zandvoort?

Bekijk details van Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

• Heel Nederland Leest: Winterbloei

4 november 2019

November is de maand van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek en wij geven dit cadeau aan alle volwassen leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Heel Nederland Leest: Winterbloei

• Jan Wolkers Prijs 2019

24 oktober 2019

De Jan Wolkers Prijs is een prijs die jaarlijks wordt toegekend voor het beste Nederlandse natuurboek.

Bekijk details van Jan Wolkers Prijs 2019

• Groot Dictee weer bij Frits Spits

21 oktober 2019

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Bekijk details van Groot Dictee weer bij Frits Spits