Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 21 - 30 (van 57)

• De winnende boekentips

19 februari 2020

Welk boek heeft in 2019 het meeste indruk op jou gemaakt en waarom? Dat was de vraag die we in december in onze nieuwsbrief en op de website stelde. Meer dan 300 reacties ontvingen we met mooie boekentips en een persoonlijke toelichting. Uit deze reacties hebben we zeven gelukkige winnaars getrokken die we hun prijs, een Kobo Aura 2 e-reader, in de Bibliotheek overhandigden.

Bekijk details van De winnende boekentips

• MeeMaakPodium in Schalkwijk van start

14 januari 2020

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland ontvangt een subsidie van € 92.500 voor het ontwikkelen van het MeeMaakPodium en een ‘huiskamer’.

Bekijk details van MeeMaakPodium in Schalkwijk van start

• Het Verhalenboek van de Vijfhoek

2 januari 2020

In september 2019 is Buurtzorg met Mirjam Touw als enthousiaste trekker, het project Het Verhalenboek van de Vijfhoek gestart. Het is een project voor zeventigplussers uit De Vijfhoek.

Bekijk details van Het Verhalenboek van de Vijfhoek

• Stem op de meest aansprekende foto’s

10 december 2019

Welke foto’s uit onze provincie moeten volgens jou onderdeel worden van een nationale tentoonstelling van foto’s uit de Tweede Wereldoorlog?

Bekijk details van Stem op de meest aansprekende foto’s

• Pop-up museum van Op Stoom

6 december 2019

In het eerste weekend van januari wordt heel Plein1 omgetoverd tot een pop-upmuseum.

Bekijk details van Pop-up museum van Op Stoom

• Cursusportal sluit per januari 2020

26 november 2019

Per 1 januari 2020 sluit de Cursusportal van de online Bibliotheek.

Bekijk details van Cursusportal sluit per januari 2020

• NS Publieksprijs 2019

20 november 2019

NS-hoofdconducteur Everhard Arends overhandigde de envelop met de winnende titel woensdagavond 20 november aan Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

Bekijk details van NS Publieksprijs 2019

• Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

13 november 2019

Van 18 tot en met 22 november zijn er werkzaamheden in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Dit kan voor enige overlast zorgen die week.

Bekijk details van Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

• Het Gouden Kookboek 2019

8 november 2019

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar.

Bekijk details van Het Gouden Kookboek 2019

• Rabo ClubSupportactie

28 oktober 2019

De Bibliotheek heeft via de Rabo ClubSupportactie een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Een stap naar het community platform in Schalkwijk!

Bekijk details van Rabo ClubSupportactie