Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 11 - 20 (van 35)

• Groot Dictee weer bij Frits Spits

21 oktober 2019

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Bekijk details van Groot Dictee weer bij Frits Spits

• Kinderboekenweek 2019

16 september 2019

Reis mee! Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober is het weer Kinderboekenweek.

Bekijk details van Kinderboekenweek 2019

• Week van de alfabetisering 2019

29 augustus 2019

Van 9 tot en met 15 september is het de Week van de Alfabetisering. Hét moment om extra aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.

Bekijk details van Week van de alfabetisering 2019

• Buitenboekenbus weer geopend

22 augustus 2019

De buitenboekenbus is vanaf nu weer geopend in de Bibliotheek Haarlem Noord.

Bekijk details van Buitenboekenbus weer geopend

• Winnaars Kinderjury 2019

26 juni 2019

Eerst was de leeslijst bekend, toen waren de leesweken, daarna de stemweek en nu is het dan eindelijk zover: de winnaars van de Kinderjury 2019 zijn bekend!

Bekijk details van Winnaars Kinderjury 2019

• ZOMER...LEZEN!

18 juni 2019

Elke zomer organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennermerland Zomerlezen voor kinderen.

Bekijk details van ZOMER...LEZEN!

• Doe mee met de Kinderjury

2 mei 2019

Wil je super leuke nieuwe boeken lezen? Doe dan mee met de Kinderjury! Wie weet wint jouw favoriete boek wel!

Bekijk details van Doe mee met de Kinderjury

• Lever je geleende boeken in vanuit huis

11 april 2019

Je geleende boeken vanuit huis inleveren? Dat kan met de BuurtMus app! Kies een ophaalavond en BuurtMus zorgt ervoor dat de boeken bij de Bibliotheek worden ingeleverd.

Bekijk details van Lever je geleende boeken in vanuit huis

• Geld ophalen door boeken te lezen

9 april 2019

Waarom rondjes rennen, als je ook kunt sponsorlezen? Door zo veel mogelijk te lezen, haalden de kinderen van de basisschool De Cirkel geld op om nieuwe boeken te kunnen kopen.

Bekijk details van Geld ophalen door boeken te lezen

• Voorleeswedstrijd voor brugklassers

5 april 2019

In maart was de Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers in de Bibliotheek. Een activiteit voor middelbare scholen om meer aandacht in de klas aan lezen en voorlezen te besteden.

Bekijk details van Voorleeswedstrijd voor brugklassers