Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 11 - 16 (van 16)

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• Codeweek van start!

5 oktober 2018

Van 6 t/m 21 oktober was het Codeweek in Nederland! Het doel van deze week: zo veel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met digitale geletterdheid.

Bekijk details van Codeweek van start!

• Feestelijke opening

1 oktober 2018

Op 5 oktober is het nog eventjes zomer in de Bibliotheek Heemstede! Laat je ook in het zonnetje zetten tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde Bibliotheek.

Bekijk details van Feestelijke opening

• Programmeren voor kinderen

1 oktober 2018

In de Bibliotheek kunnen kinderen digitaal prutsen: kennismaken met programmeren, hacken of apps bouwen. Daar zit namelijk een hele wereld van codes achter! Doe je ook mee mee met één van onze activiteiten?

Bekijk details van Programmeren voor kinderen

• Boekenweek voor jongeren van start!

20 september 2018

Op 21 september start de Boekenweek voor Jongeren van 15 t/m 18 jaar. Vanaf die dag kun je bij de Bibliotheek ook het gratis boekenweekgeschenk 3PAK krijgen, met daarin drie korte verhalen.

Bekijk details van Boekenweek voor jongeren van start!

• Week van de Alfabetisering van start

31 augustus 2018

Van 3 tot en met 9 september 2018 is de Week van de Alfabetisering. De week staat in het teken van laaggeletterdheid.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering van start