Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 11 - 14 (van 14)

• Codeweek van start!

5 oktober 2018

Van 6 t/m 21 oktober is het weer Codeweek in Nederland! Het doel van deze week: zoveel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met digitale geletterdheid.

Bekijk details van Codeweek van start!

• Feestelijke opening

1 oktober 2018

Op 5 oktober is het nog eventjes zomer in de Bibliotheek Heemstede! Laat je ook in het zonnetje zetten tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde Bibliotheek.

Bekijk details van Feestelijke opening

• Boekenweek voor jongeren van start!

20 september 2018

Op 21 september start de Boekenweek voor Jongeren van 15 t/m 18 jaar. Vanaf die dag kun je bij de Bibliotheek ook het gratis boekenweekgeschenk 3PAK krijgen, met daarin drie korte verhalen.

Bekijk details van Boekenweek voor jongeren van start!

• Week van de Alfabetisering van start

31 augustus 2018

Van 3 tot en met 9 september 2018 is de Week van de Alfabetisering. De week staat in het teken van laaggeletterdheid.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering van start