Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 11 - 20 (van 28)

• Kilometers lezen met de bieb

26 maart 2019

Van maandag 18 maart t/m vrijdag 12 april doen de leerlingen van groep vijf en zes van 17 basisscholen in Zuid-Kennemerland mee met de Leeskilometerwedstrijd 2019. Vier weken lang gaan zij als echte boekenwurmen aan de slag om zoveel mogelijk bladzijdes te lezen.

Bekijk details van Kilometers lezen met de bieb

• Zonnebloemwedstrijd in Bennebroek

12 maart 2019

Haal je zonnebloemzaadjes op bij de Bibliotheek Bennebroek en zorg dat jouw zonnebloem de grootste wordt!

Bekijk details van Zonnebloemwedstrijd in Bennebroek

• Buitenboekenbus Haarlem Noord

4 maart 2019

De buitenboekenbus van de Bibliotheek Haarlem Noord is vanaf 4 maart gesloten. Buiten openingstijden kunnen er geen boeken worden ingeleverd in deze vestiging.

Bekijk details van Buitenboekenbus Haarlem Noord

• Terugblik: Helden en Hordes

25 februari 2019

Wat als je vastloopt in je creatieve proces? Hoe onderscheid je je tussen alles wat er al is gedaan? En hoe kies je het beste idee uit al je creatieve ideeën?

Bekijk details van Terugblik: Helden en Hordes

• Muziekcd's en games bij de Bibliotheek

24 januari 2019

De Bibliotheek stopt met haar eigen muziekcollectie. We sluiten aan bij de landelijke collectie van Muziekweb, die uitgebreider en actueler is.

Bekijk details van Muziekcd's en games bij de Bibliotheek

• Blik op het nieuwe Schalkwijk

27 november 2018

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Bekijk details van Blik op het nieuwe Schalkwijk

• NS Publieksprijs

25 oktober 2018

De nominaties voor de NS Publieksprijs zijn bekend. Lees snel welke boeken in aanmerking komen voor de titel "Boek van het Jaar".

Bekijk details van NS Publieksprijs

• Codeweek van start!

5 oktober 2018

Van 6 t/m 21 oktober was het Codeweek in Nederland! Het doel van deze week: zo veel mogelijk kinderen in aanraking laten komen met digitale geletterdheid.

Bekijk details van Codeweek van start!

• Feestelijke opening

1 oktober 2018

Op 5 oktober is het nog eventjes zomer in de Bibliotheek Heemstede! Laat je ook in het zonnetje zetten tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde Bibliotheek.

Bekijk details van Feestelijke opening

• Programmeren voor kinderen

1 oktober 2018

In de Bibliotheek kunnen kinderen digitaal prutsen: kennismaken met programmeren, hacken of apps bouwen. Daar zit namelijk een hele wereld van codes achter! Doe je ook mee mee met één van onze activiteiten?

Bekijk details van Programmeren voor kinderen