Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 41 - 50 (van 135)

• Winnaars striptekenwedstrijd bekend Bekijk details

20 december 2021

Tijdens de Kinderboekenweek van 2021 konden kinderen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland deelnemen aan de striptekenwedstrijd. Stripmaker Alex van Koten heeft het eerste plaatje gemaakt en het was de taak om het verhaal af te maken. Dit werd in grote getalen gedaan, we kregen meer dan 150 striptekeningen binnen! Nu zijn de winnaars bekend.

• Write for Rights Bekijk details

3 december 2021

Tijdens de jaarlijkse schrijfactie van Amnesty sturen mensen van over de hele wereld brieven tegen onrecht. Ook jij kan meehelpen met schrijven. Bestel snel jouw pakketje om mee te helpen een einde te maken aan onrecht.

• Rabo ClubSupport levert groot bedrag op Bekijk details

24 november 2021

Stemmende leden van de Rabobank hebben ervoor gezorgd dat de Bibliotheek ruim € 3.400 heeft opgehaald. Een prachtig resultaat voor creatieve ruimtes bij het Meemaakpodium.

• Drummen op plastic in de bieb Bekijk details

24 november 2021

Woensdag 17 en zaterdag 20 november was in de Bibliotheek Haarlem Centrum en de Bibliotheek Zandvoort even geen sprake van stilte. Er werd gedrumd. Op plastic!

• Nieuwe entree voor de Bibliotheek Zandvoort Bekijk details

22 november 2021

Vanaf maandag 22 november zijn er werkzaamheden in De Blauwe Tram in Zandvoort. De Bibliotheek blijft open tijdens de werkzaamheden, maar je kunt enige hinder ondervinden.

• Ideeën gezocht Bekijk details

18 november 2021

Heb jij een idee voor een schrijver, spreker of dichter die je graag in de Bibliotheek wilt zien? Laat het ons weten! Dit is hét moment om je favorieten op jouw ‘bucketlist’ met ons te delen.

• Opening van de Bibliotheek op school in Hillegom Bekijk details

6 november 2021

Op donderdag 4 november vond de officiële opening plaats van de Bibliotheek op school op basisschool De Toermalijn in Hillegom.

• Opening creatief atelier Bekijk details

1 november 2021

Op zondag 7 november is er de feestelijke opening van Kunstnest: een nieuw creatief atelier in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk.

• Expositie Plastic of Het klein insectenboek Bekijk details

27 oktober 2021

Boekhandel Papyrium in Bloemendaal staat vol met plastic insecten. Ze zijn gemaakt door kinderen die in vijf middagen alles over de plastic soep, zwerfafval en een duurzame toekomst hebben geleerd in de Bibliotheek Bloemendaal.

• Stem op ons met Rabo ClubSupport! Bekijk details

11 oktober 2021

Ook dit jaar doet we weer mee met Rabo ClubSupport. Leden van Rabobank Haarlem-IJmond kunnen tot en met 25 oktober stemmen voor creatieve ruimtes bij ons Meemaakpodium.

Paginanavigatie