Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 41 - 50 (van 65)

• Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

13 november 2019

Van 18 tot en met 22 november zijn er werkzaamheden in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Dit kan voor enige overlast zorgen die week.

Bekijk details van Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

• Het Gouden Kookboek 2019

8 november 2019

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar.

Bekijk details van Het Gouden Kookboek 2019

• Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

6 november 2019

Ben jij dé horecaondernemer die zich wil vestigen in De Blauw Tram in Zandvoort?

Bekijk details van Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

• Heel Nederland Leest: Winterbloei

4 november 2019

November is de maand van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek en wij geven dit cadeau aan alle volwassen leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Heel Nederland Leest: Winterbloei

• Rabo ClubSupportactie

28 oktober 2019

De Bibliotheek heeft via de Rabo ClubSupportactie een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Een stap naar het community platform in Schalkwijk!

Bekijk details van Rabo ClubSupportactie

• Jan Wolkers Prijs 2019

24 oktober 2019

De Jan Wolkers Prijs is een prijs die jaarlijks wordt toegekend voor het beste Nederlandse natuurboek.

Bekijk details van Jan Wolkers Prijs 2019

• Groot Dictee weer bij Frits Spits

21 oktober 2019

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Bekijk details van Groot Dictee weer bij Frits Spits

• Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

30 september 2019

Op woensdag 2 oktober begint de Kinderboekenweek feestelijk in Haarlem. Dieuwertje Blok (jawel, de Dieuwertje van het Sinterklaasjournaal) leest dan voor in wijkcentrum De Ringvaart.

Bekijk details van Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

• Week van de alfabetisering 2019

29 augustus 2019

Van 9 tot en met 15 september is het de Week van de Alfabetisering. Hét moment om extra aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.

Bekijk details van Week van de alfabetisering 2019

• Buitenboekenbus weer geopend

22 augustus 2019

De buitenboekenbus is vanaf nu weer geopend in de Bibliotheek Haarlem Noord.

Bekijk details van Buitenboekenbus weer geopend