Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 41 - 50 (van 58)

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• Ontmoet Schrijvers Online: Paulien Cornelisse

26 mei 2020

Altijd al een schrijver willen interviewen?
Meld je dan aan voor Ontmoet Schrijvers Online. De komende weken krijg je de kans om verschillende schrijvers via een webinar te ontmoeten en vragen te stellen!

Bekijk details van Ontmoet Schrijvers Online: Paulien Cornelisse

• De Nationale Voorleesdagen

22 januari 2020

Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen en is het een voorleesfeestje in de Bibliotheek. Er zijn leuke activiteiten om te bezoeken en natuurlijk heel veel mooie boeken om uit voor te lezen.

Bekijk details van De Nationale Voorleesdagen

• Haal jouw KerstKrasKaart op!

13 december 2019

De Zapp KerstKrasKaart is een kraskaart met daarop vragen die kinderen aan hun opa of oma kunnen stellen. En andersom natuurlijk.

Bekijk details van Haal jouw KerstKrasKaart op!

• Actie gesloten | Maak kans op een e-reader

13 december 2019

December is de maand van cadeautjes! En daar doen wij als Bibliotheek graag aan mee. Daarom geven wij maar liefst vijf Kobo Aura 2 e-readers weg.

Bekijk details van Actie gesloten | Maak kans op een e-reader

• Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

6 november 2019

Ben jij dé horecaondernemer die zich wil vestigen in De Blauw Tram in Zandvoort?

Bekijk details van Horecaondernemer gezocht in Zandvoort!

• Heel Nederland Leest: Winterbloei

4 november 2019

November is de maand van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek en wij geven dit cadeau aan alle volwassen leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Heel Nederland Leest: Winterbloei

• Jan Wolkers Prijs 2019

24 oktober 2019

De Jan Wolkers Prijs is een prijs die jaarlijks wordt toegekend voor het beste Nederlandse natuurboek.

Bekijk details van Jan Wolkers Prijs 2019

• Groot Dictee weer bij Frits Spits

21 oktober 2019

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Bekijk details van Groot Dictee weer bij Frits Spits

• Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem

30 september 2019

Op woensdag 2 oktober begint de Kinderboekenweek feestelijk in Haarlem. Dieuwertje Blok (jawel, de Dieuwertje van het Sinterklaasjournaal) leest dan voor in wijkcentrum De Ringvaart.

Bekijk details van Dieuwertje Blok leest 2 oktober voor in Haarlem