Aangepaste openingstijden tijdens de zomer

Gepubliceerd op: 22 juli 2022 12:15

verbouwing haarlem centrum

In de zomermaanden geldt voor alle vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland een zomerrooster. In de zomer zijn bij de Bibliotheek minder medewerkers beschikbaar.

Om zoveel mogelijk open te blijven hebben we overdag onze reguliere openingstijden, maar zijn de ochtenden omgezet naar selfservice. Dit betekent dat de bibliotheek dan gewoon open is, maar er geen medewerkers beschikbaar zijn voor vragen. De vestigingen Haarlem Noord, Hillegom en Bloemendaal zijn in de zomerperiode in de avond gesloten.

Haarlem Centrum weer volledig open

De vestiging Haarlem Centrum is per 1 augustus weer volledig open. De afgelopen periode is daar hard gewerkt aan de nieuwe indeling. In die tijd konden bezoekers alleen hun boeken inleveren en reserveringen ophalen. In augustus kan je in de vernieuwde Bibliotheek weer naar hartenlust op zoek naar de mooiste boeken, studeren, werken of lezen.

Je vindt de actuele openingstijden van de vestiging bij jou in de buurt op onze website. Bekijk vooraf de openingstijden om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat.