Nieuws

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aanmelden

Resultaat 141 - 150 (van 150)

 • Lever je geleende boeken in vanuit huis Bekijk details

  11 april 2019

  Je geleende boeken vanuit huis inleveren? Dat kan met de BuurtMus app! Kies een ophaalavond en BuurtMus zorgt ervoor dat de boeken bij de Bibliotheek worden ingeleverd.

 • Geld ophalen door boeken te lezen Bekijk details

  9 april 2019

  Waarom rondjes rennen, als je ook kunt sponsorlezen? Door zo veel mogelijk te lezen, haalden de kinderen van de basisschool De Cirkel geld op om nieuwe boeken te kunnen kopen.

 • Voorleeswedstrijd voor brugklassers Bekijk details

  5 april 2019

  In maart was de Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers in de Bibliotheek. Een activiteit voor middelbare scholen om meer aandacht in de klas aan lezen en voorlezen te besteden.

 • Kilometers lezen met de bieb Bekijk details

  26 maart 2019

  Van maandag 18 maart t/m vrijdag 12 april doen de leerlingen van groep vijf en zes van 17 basisscholen in Zuid-Kennemerland mee met de Leeskilometerwedstrijd 2019. Vier weken lang gaan zij als echte boekenwurmen aan de slag om zoveel mogelijk bladzijdes te lezen.

 • Terugblik: Helden en Hordes Bekijk details

  25 februari 2019

  Wat als je vastloopt in je creatieve proces? Hoe onderscheid je je tussen alles wat er al is gedaan? En hoe kies je het beste idee uit al je creatieve ideeën?

 • Muziekcd's en games bij de Bibliotheek Bekijk details

  24 januari 2019

  De Bibliotheek stopt met haar eigen muziekcollectie. We sluiten aan bij de landelijke collectie van Muziekweb, die uitgebreider en actueler is.

 • Blik op het nieuwe Schalkwijk Bekijk details

  27 november 2018

  De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

 • NS Publieksprijs Bekijk details

  25 oktober 2018

  De nominaties voor de NS Publieksprijs zijn bekend. Lees snel welke boeken in aanmerking komen voor de titel "Boek van het Jaar".

 • Programmeren voor kinderen Bekijk details

  1 oktober 2018

  In de Bibliotheek kunnen kinderen digitaal prutsen: kennismaken met programmeren, hacken of apps bouwen. Daar zit namelijk een hele wereld van codes achter! Doe je ook mee mee met één van onze activiteiten?

 • Voorleestips Bekijk details

  2 maart 2018

  Je kind voorlezen. Het klinkt gemakkelijk, maar valt soms nog best tegen. Leesconsulent Suzanne de Haas-Lor geeft tips om van voorlezen een feestje te maken.

Paginanavigatie