De werkplekken

werken in de bibliotheek

Hier vind je een overzicht van de plekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum waar je kunt werken.

Het Magazijn

Het Magazijn vind je in onze kelder. Als je de Bibliotheek naar binnen loopt, kun je met een grote trap in het midden van de Bibliotheek naar beneden gaan. Hier vind je 35 werkplekken, waarvan een deel met stroomvoorziening. 

Begane grond

Waar vroeger 'young' zat, vind je nu enkele tafels waaraan je kunt werken. Niet alle tafels hebben stroomvoorziening in de buurt zitten. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vind je enkele werkplekken. Geen laptop bij je? Dan kun je hier ook op één van de computers aan het werk gaan. Let op: dit is geen stilteruimte! 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vind je langs het raam enkele tafels waaraan je kunt werken. Alle tafels hebben stroomvoorziening. Let op: dit is geen stilteruimte!

Studiezolder

Als je bij Coffee-star naar boven loopt, kom je uit bij de Studiezolder. Deze zolder is een fijne plek om te werken, omdat het een stilteruimte is. Naast werkende mensen, vind je hier ook vaak studerende mensen.

De vide

Als er geen evenementen gepland staan in De Doelenzaal, is de vide op de eerste verdieping geopend. Hier vind je een aantal werkplekken, die allemaal stroomvoorziening hebben. Wanneer er een evenement plaats vindt, zal de deur naar de vide gesloten zijn.