Heb jij een goed idee?

Meemaakpodium

Heb jij een creatief idee of heb je al wat mensen om je heen verzameld die jouw droom delen en willen meewerken aan een cultureel programma?

Bij het Meemaakpodium ben jij aan zet. Jij bepaalt zelf wat voor creatieve projecten er moeten komen. Bovendien zorg je er samen met andere enthousiaste mensen voor dat ze worden gerealiseerd. 

Wat kun je van ons verwachten?

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en partner Ground8 bieden je de faciliteiten en handvatten om jouw initatief een stap verder te brengen. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we wat nodig is. We verzamelen ideeĆ«n en kijken samen met jou en jouw 'community' welke mensen, kennis en rollen nodig zijn om te komen van idee tot realisatie. 

Een idee, plan of initiatief voor het open cultureel podium? Neem contact op met communitymanager en programmamaker Mike Warners via 06 46 22 33 92 of stuur een e-mail.

Fonds voor Cultuurparticipatie

Het Meemaakpodium is mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren. Dankzij de subsidie kunnen we in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk een open podium in de wijk realiseren; een plek waar mensen samenwerken, ontwikkelen en creĆ«ren. 


Naar het Meemaakpodium