Luisterverhaal voor kinderen

Gepubliceerd op: 28 mei 2021 21:00

Toveren met Verhalen

Spelen, leren en groeien. Kinderen hebben het er maar druk mee! Goed dus om iedere dag ook te ontspannen en op te laden, bijvoorbeeld met deze mindful luisterverhalen.

Luister en ontspan!

Wil jij naar de binnenkant van de maan vliegen? Of onder water op de rug van een zeepaardje naar een magische plek reizen? Met thema’s die de fantasie prikkelen, zorgt schrijfster Anna er in ‘Toveren met Verhalen’ voor dat jouw kind zich kan ontspannen en rustig in slaap valt. Pak er een fijne stoel bij of ga lekker op de bank of in bed leggen. Het helpt om je ogen dicht te doen. Dan ‘tover je zelf het verhaal’! Ga je mee?

Luisterverhaal 1: Jonah in de maan

Luister je mee naar ‘Jonah in de maan’? Een magisch verhaal waarin we op avontuur gaan naar de binnenkant van de maan.

Muziek bij ‘Jonah in de Maan’: Aleksandr Shamaluev - Zen – AshamaluevMusic

Over Anna Paarlberg

Anna Paarlberg is auteur van het boek Toveren met verhalen. Anna heeft tien jaar met veel plezier als leerkracht op de basisschool gewerkt en wilde iets betekenen voor kinderen op het gebied van relaxen, opladen en zelfinzicht. De opleidingen die ik volgde tot kindermeditatie- en kinderyogadocent inspireerden haar om een boek te schrijven met ontspanningsverhalen voor kinderen. Het boek is geschreven voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Om voorgelezen te worden, om zelf te lezen of om uit voor te lezen.

www.toverenmetverhalen.nl