Online trainingen SkillsTown

Wil je op een leuke en makkelijke manier iets leren?

Kijk dan snel of er een online training voor jou bij is. Bijvoorbeeld een vreemde taal leren, digitaal fotograferen of beter met stress kunnen omgaan. Of volg de korte cursus Geluk. Vraag toegang aan en ga aan de slag!

Of vraag toegang via telefoon 06 11 95 00 21

Wat past bij jou

Altijd al een vreemde taal willen leren? Kies dan nu uit de cursussen Engels en Frans en spijker deze taal bij in 2 weken.
En wil je meer? Voor beide talen is er ook een vervolgcursus als podcast waarmee je kunt oefenen.

Verder zijn er 3 leuke en leerzame cursussen rond spreekwoorden in het Nederlands.

Sterker in je werk

Werk je thuis en moet je online overleggen met collega's, videobellen of samen aan documenten werken? Doe dan de cursus 'Bewust online werken' en krijg handvatten en tips over hoe je veiliger en efficiënter online werkt.
In de startcursus Word of Excel leer je meer over de meest voorkomende handelingen. Liever meer uit je iPad halen? Ook dat kan! Leer meer over werken met apps en schrijven met de iPad.

Gezond en goed (thuis)werken

Last van stress? Bekijk de theorie van stress én de ontspannings-oefeningen in deze cursus. Wil je meer? Volg dan de webinars 'Stress en veerkracht' en 'Loslaten'.

'Gelukkig en gezond 100 worden', wie wil dat niet? In dit webinar helpen we je op weg. In de podcast 'Een korte cursus geluk' krijg je een hulpmiddel aangereikt om te werken aan je eigen geluk!
'The 15 piece wardrobe'... doe meer met minder: kijk na dit webinar eens in je kledingkast en zie hoe je door slim kiezen meer kunt doen. En wat denk je van het webinar 'Dresscodes voor mannen'?


Wetgeving en omgaan met problemen

'Mijn eetgedrag en leefstijl': in deze cursus breng je jouw eetgedrag en leefstijl in kaart. Zo weet je welke veranderingen er nodig zijn. In 'Gezond gewicht berekenen' leer je hoe je je (streef)gewicht nauwkeurig vaststelt. In 'Wat is slapen?' leer je wat slapen betekent, welke slaapfasen en slaapcycli we kennen en wat goed slapen je oplevert.

In 'De basis van training' leer je hoe je een (beweeg)training kunt opzetten en met welk doel.
Welke voedingsstoffen heb je nodig als je intensief sport? Dit en meer leer je in 'Sport en voeding'. En tot slot kun je ook het webinar volgen 'Je lichaam liegt nooit'.