Thriller Weken 2024

1 t/m 19 juni 2024

Ontdek de collectie

De Thriller Weken 2024

Tijdens de Thriller Weken staat het spannende boek centraal. Ook kun je in deze periode in de Bibliotheek een gratis boekenlegger ophalen met daarop een QR code naar een gratis e-book. Welke thrillers ga jij lezen?

Wat maakt een thriller zo spannend?

Op vakantie gaat er niets boven het lezen van een bloedstollend spannend boek. De thriller is het meest uitgeleende genre in de Bibliotheek.Maar wat maakt dit genre zo goed? Thrillerauteur Wim Bax legt ’t uit.

Lees Wim Bax zijn antwoord hier

Boekentip van Romee

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Romee, medewerker bij de Bibliotheek.

Lees hier de hele tip

Gratis e-book bij boekenlegger

Tijdens de Thriller Weken kun je een gratis boekenlegger ophalen in de Bibliotheek. Op deze boekenlegger vind je een QR-code waarmee je een superspannend e-book gratis kunt downloaden.

Meer informatie over het e-book

De nieuwste thrillers

Winnaar Hebban Thrillerprijs 2024

De vakjury heeft veel plezier beleefd aan het lezen van de shortlist. Bij alle boeken zijn lovende kritieken geuit maar de winnaar stak er met kop en schouders bovenuit.

Kijk hier voor de winnaar

VN Thriller van het jaar 2024

Elk jaar kiest de jury van de VN-Thriller van het Jaar een aantal boeken die volgens de jury vijf sterren waard zijn. Dit jaar werden er uit 387 boeken maar zes vijf sterren!

Kom er achter wie de winnaar is

Winnaar Gouden Strop 2024

Ben je benieuwd wie de winnaar van de Gouden Strop 2024 is? Op 30 mei is de prijs uitgereikt. Hier kan je meteen het boek reserveren.

Bekijk de winnaar

True crime

Shortlist VN-thriller van het jaar

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2024

Longlist Gouden Strop 2024

Liever de serie? Of toch maar het boek?

Spannende e-books