Helden & Hordes

podcast-helden-en-hordes

Helden & Hordes Life is een vijfdelige themareeks van Eddy Boom over weerbaarheid in crisistijd.

Themareeks

In Helden & Hordes Life gaat Eddy Boom in gesprek met experts op het vlak van weerbaarheid. Ontdek hoe je niet alleen fysiek sterk blijft in tijden van crisis, maar ook hoe veranderingen kunnen leiden tot mentale, spirituele en emotionele groei. Want 'crisis' is niet voor niets het Chinese woord voor 'kans'!

Over Helden & Hordes

Helden & Hordes is de podcast waarbij Eddy Boom met bijzonder gemotiveerde mensen in gesprek gaat. Mensen die ergens voor durven te staan, ook als dat inhoudt dat ze daar alleen voor staan. Die 200% toewijding willen geven voor 1% groei. Mensen die van hun verhaal hun bestaan hebben gemaakt en zeggen; dit ben ik en dit is mijn bijdrage aan een meer gebalanceerde wereld.
Volg Helden & Hordes op YouTube en Spotify.

Over Eddy Boom

Eddy Boom is expert op het vlak van storytelling, businesscoach, oprichter van positioneringsbureau Dr. Woe en host van de Helden & Hordes-podcast. Als storyteller heeft Eddy bij ieder onderwerp een passende anekdote of metafoor. Als coach en interviewer weet hij op een vriendelijke manier binnen no-time iemands werkelijke waarheid op te halen.

Naar de podcastpagina