Winterse boekentips

Gepubliceerd op: 17 december 2020 15:23

Lekker op de bank (of in bed!), heerlijk warm... fijn! En daar horen natuurlijk winterse boekentips bij. Medewerkers van de bieb gaven hun favoriete boekentips door (e-books!). Zo kun jij ze direct lenen.

De boekentip van Anne

"Ik vind De zin van het leven, geschreven door Fokke Obbema, wel zo geschikt aan het eind (of begin) van het jaar. Een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden beantwoorden."

  • Fokke Obbema De zin van het leven

    De zin van het leven is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden. In september...

    E-book

De boekentip van Mascha

"Winter in het kattencafé is een écht winters feelgood boek! Een aanrader voor kattenliefhebbers die houden van een lief, ontroerend feelgoodverhaal."

De boekentip van Odile

"De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson is mijn boekentip. Het is een prachtig verhaal! Grappig, met spannende en absurde belevenissen van de rebelse 100 jarige man."

De boekentip van Aureen

"Niet echt een romantisch winters boek. Dit gaat over lust, jaloezie en vergeldingsdrang! Maar zeker wel meer dan 600 pagina's leesplezier. En een hilarische scene met blauwe oordopjes ;-) "

  • Peter Buwalda Otmars zonen

    Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin...

    E-book

De boekentip van Maartje

"Een spannende boekentip: Gouden bergen, geschreven door Francis Spufford. Een prijswinnende en sensationele roman over koloniaal New York, waarin de Hollanders een prominente plek innemen. Historisch vermaak van de bovenste plank."

De boekentip van Danique

"Mijn winterse boekentip is Een dag in december, geschreven door Josie Silver. Een heerlijk romantisch over-the-top verhaal. Ideaal om tijdens kerst te lezen. Een tikkeltje voorspelbaar, maar oh wat zijn dit soort boeken soms toch fijn om erbij te pakken. Juist in deze tijd!"

  • Josie Silver Een dag in december

    Een dag in december van Josie Silver is een onvergetelijk liefdesverhaal voor de liefhebbers van de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks. Laurie is...

    E-book

Meer e-books lezen

Meer artikelen lezen vol leuke weetjes!