Blog

Resultaat 1 - 10 (van 45)

 • De boekentip van...

  14 oktober 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Aafje, Manager Publieksdienstverlening bij de Bibliotheek.

  Bekijk details van De boekentip van...

 • De boekentip van...

  14 oktober 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Linda, front office medewerker bij de Bibliotheek.

  Bekijk details van De boekentip van...

 • Wat is een filterbubbel?

  7 oktober 2020

  Jij ziet altijd nieuws over onderwijs op Facebook voorbijkomen, terwijl een vriend of vriendin daar nooit iets over ziet. We zitten, of we nu willen of niet, in een filterbubbel op social media.

  Bekijk details van Wat is een filterbubbel?

 • Welke hulpmiddelen voor dyslexie zijn er

  5 oktober 2020

  Als je dyslexie hebt, heb je moeite met lezen en vind je het vaak ook niet zo leuk om te doen. Daarom zijn er allerlei hulpmiddelen om het lezen makkelijker te maken.

  Bekijk details van Welke hulpmiddelen voor dyslexie zijn er

 • De boekentip van...

  4 september 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Loes, baliemedewerker bij de Bibliotheek.

  Bekijk details van De boekentip van...

 • Mythen en sagen: fascinerend mooie verhalen

  31 augustus 2020

  Het lezen van mythen en sagen zijn bijzonder goed voor de ontwikkeling van kinderen. We gaan erover in gesprek met prof. dr. David Rijser.

  Bekijk details van Mythen en sagen: fascinerend mooie verhalen

 • Boeken met als thema vluchtelingen

  25 augustus 2020

  Verhalen kunnen spannend zijn, bijzonder, zelf bedacht, maar ook waargebeurd. Lysbeth, informatiemedewerker in de Bibliotheek, heeft zich de laatste jaren meer verdiept in het thema vluchtelingen.

  Bekijk details van Boeken met als thema vluchtelingen

 • De boekentip van...

  17 augustus 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Sonja, informatiemedewerker bij de Bibliotheek en werkzaam bij collectievorming.

  Bekijk details van De boekentip van...

 • Dit zijn onze feelgood tips!

  17 augustus 2020

  Lachen, wegzwijmelen, hoop en soms een klein traantje. Dat is wat een feelgood boek met je doet. Wij van de Bibliotheek geven je daarom tips, dit zijn onze favorieten!

  Bekijk details van Dit zijn onze feelgood tips!

 • Juffen geven boekentips

  5 augustus 2020

  Heb je ook zo lekker genoten van het prachtige weer deze zomer? De leerkrachten ook! Maar nu is het weer tijd om naar school te gaan en daarom zetten wij de juffen en meesters graag in het zonnetje.

  Bekijk details van Juffen geven boekentips