Resultaat 1 - 10 (van 97)

• De boekentip van Inge Bekijk details

16 september 2021

Sulaiman maakt zinnen die je raken in je hart met treffende metaforen die een verbondenheid met de natuurlijke wereld en het universum blootleggen. Hij neemt je mee in een wereld die hard en meedogenloos is en bleek uitslaat als een overbelichte foto.

Bekijk details van De boekentip van Inge

• Blog van een taalmaatje Bekijk details

27 augustus 2021

Jamal, gevlucht uit Irak en nu student apothekersassistent, en Jikke zijn taalmaatjes. Wekelijks praten ze een uurtje Nederlands bij een van hen thuis of buiten. Dit levert altijd leuke gespreksstof op.

Bekijk details van Blog van een taalmaatje

• De boekentip van Mascha Bekijk details

19 augustus 2021

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Mascha, medewerker vertelcollectie bij de Bibliotheek.

Bekijk details van De boekentip van Mascha

• Suzanne tipt: back to school Bekijk details

19 augustus 2021

Is jouw kind een echte boekenwurm? Of ben je blij met elke bladzijde die wordt gelezen? Ik geef je tips! Dit keer over een goede start van het nieuwe schooljaar.

Bekijk details van Suzanne tipt: back to school

• De boekentip van... Bekijk details

16 augustus 2021

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Sonja, medewerker collectievorming bij de Bibliotheek.

Bekijk details van De boekentip van...

• Coster: geweldige uitvinder of mythe? Bekijk details

11 augustus 2021

Vroeger werd beweerd dat hij de uitvinder van de boekdrukkunst zou zijn. Maar hoe komen wij hier eigenlijk bij? En: heeft Laurens Janszoon Coster daadwerkelijk bestaan?

Bekijk details van Coster: geweldige uitvinder of mythe?

• De boekentip van Arno Bekijk details

11 augustus 2021

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Arno, medewerker dienstverlening bij de Bibliotheek.

Bekijk details van De boekentip van Arno

• Wat is faction? Bekijk details

6 augustus 2021

Faction is een redelijk onbekende term in de boekenwereld waarover gediscussieerd kan worden. Wat is faction precies? En waarom is het een interessant genre?

Bekijk details van Wat is faction?

• Bijzondere levensverhalen die je moet lezen Bekijk details

6 augustus 2021

Soms raakt een verhaal je net even iets meer. Het blijft langer in je hoofd hangen, je denkt er meer over na, en je wilt het boek maar wat graag aan anderen mensen aanraden. Deze boeken raden wij zeker aan, en jij straks ook.

Bekijk details van Bijzondere levensverhalen die je moet lezen

• Suzanne tipt: Mooie Boeken voor kinderen Bekijk details

4 augustus 2021

Is jouw kind een echte boekenwurm? Of ben je blij met elke bladzijde die wordt gelezen? Ik geef je tips! Dit keer over mooie boeken die jouw kind zeker zullen raken.

Bekijk details van Suzanne tipt: Mooie Boeken voor kinderen