Blog

Resultaat 61 - 70 (van 136)

 • IDO, wat is dat? Bekijk details

  10 juni 2021

  Met je vragen over de digitale overheid (en meer!) terechtkunnen in de Bibliotheek, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Of niet? Sophie en Michel, werkzaam bij de Bibliotheek, leggen uit wat de Bibliotheek in dit geval voor je kan betekenen.

 • Suzanne tipt: Niet zomaar een boek Bekijk details

  4 juni 2021

  Is jouw kind een echte boekenwurm? Of ben je blij met elke bladzijde die wordt gelezen? Ik geef je tips! Dit keer over het belang van helpen én spannende boeken…

 • Luisterverhaal voor kinderen Bekijk details

  28 mei 2021

  Spelen, leren en groeien. Kinderen hebben het er maar druk mee! Goed dus om iedere dag ook te ontspannen en op te laden, bijvoorbeeld met deze mindful luisterverhalen.

 • De boekentip van... Bekijk details

  20 mei 2021

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Welmoed, collectioneur bij de Bibliotheek.

 • Onze boekentips over de Tweede Wereldoorlog Bekijk details

  29 april 2021

  De Tweede Wereldoorlog is in Nederland een van de meest geliefde boekenonderwerpen. De keuze is zogezegd reuze. Best lastig welke boek je dan moet kiezen. Medewerkers van de bieb geven hun favoriete boekentips door (e-books!). Zo kun jij ze direct lenen.

 • De boekentip van... Bekijk details

  26 april 2021

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Erwin, medewerker Informatiebemiddeling bij de Bibliotheek.

 • “De natuur kan beter zonder de mens dan dat de mens zonder de natuur kan” Bekijk details

  16 april 2021

  Jacqueline Duurland is initiatiefnemer van de Filosofiefabriek, publieksfilosoof en publicist. Ze geeft filosofiecursussen in Haarlem en omstreken en filosofische lezingen door het hele land. Wij spraken haar voor een bliksemgesprekje over filosofie.

 • Godfried Bomans, wie was dat? Bekijk details

  7 april 2021

  Gemeente Bloemendaal heeft 2021 uitgeroepen tot het jaar van Godfried Bomans. Maar wie was Godfried Bomans eigenlijk? En waarom zijn zijn boeken zo populair?

 • Een betere wereld begint bij jezelf Bekijk details

  30 maart 2021

  De klimaatverandering is een heel groot ding waar we allemaal mee te maken hebben, en waar we allemaal ons steentje aan bij kunnen dragen. Ook kinderen! Maar hoe doe je dit dan? En waarom is dit zo belangrijk?

 • De luisterboekentip van... Bekijk details

  29 maart 2021

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Elsbeth, medewerker dienstverlening bij de Bibliotheek.

Paginanavigatie