Blog

Resultaat 91 - 100 (van 139)

 • De mooiste voorleesboeken voor jong én oud! Bekijk details

  30 november 2020

  Samen op de bank onder een dekentje een boek voorlezen. Hoe gezellig is dat! Of bouw in de woonkamer een fort van dekens en zet er gezellige lampjes in. Gegarandeerd succes.

 • Hoe is Haarlem ontstaan? Bekijk details

  23 november 2020

  In het jaar 1245 kreeg Haarlem officieel de stadsrechten en mocht zichzelf dan ook een stad noemen. Natuurlijk bestond Haarlem al veel eerder. Hoe is deze stad ontstaan, vóór de stadsrechten?

 • Boekentip: De Keuze Bekijk details

  11 november 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Arno, Opruim en baliemedewerker bij de Bibliotheek.

 • 1 uur per dag gamen maakt je slimmer! Bekijk details

  4 november 2020

  Vaak hoor je alleen de minder goede kanten van gamen, kinderen zouden er teveel tijd aan besteden met negatieve effecten tot gevolg. Maar wist je dat gamen ook heel goed voor je kan zijn?

 • Hoe kun jij zorgen voor je eigen online veiligheid? Bekijk details

  3 november 2020

  Als je buiten op straat loopt, zorg je er ook voor dat je veilig bent en dat mensen niet zomaar je spullen kunnen pakken toch? Waarom zou je online ook niet zo voorzichtig zijn?

 • Dit zijn de allerleukste kinderapps! Bekijk details

  30 oktober 2020

  Een goede app vinden is lastig. Is de app veilig? Staan er geen gekke dingen in? Is hij geschikt voor de leeftijd van je kind? En het mooiste is natuurlijk als je kind er nog iets van leert, of in beweging kan blijven. Daarom zetten wij hier de allerleukste apps voor jou op een rijtje.

 • Boekentip: De Zijderoutes Bekijk details

  14 oktober 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Aafje, Manager Publieksdienstverlening bij de Bibliotheek.

 • Boekentip: Oorlogskinderen Bekijk details

  14 oktober 2020

  Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Linda, front office medewerker bij de Bibliotheek.

 • Wat is een filterbubbel? Bekijk details

  7 oktober 2020

  Jij ziet altijd nieuws over onderwijs op Facebook voorbijkomen, terwijl een vriend of vriendin daar nooit iets over ziet. We zitten, of we nu willen of niet, in een filterbubbel op social media.

 • Welke hulpmiddelen voor dyslexie zijn er Bekijk details

  5 oktober 2020

  Als je dyslexie hebt, heb je moeite met lezen en vind je het vaak ook niet zo leuk om te doen. Daarom zijn er allerlei hulpmiddelen om het lezen makkelijker te maken.

Paginanavigatie