Boekentip: Kleine IJsbeer, vijf avonturen met Lars

Gepubliceerd op: 2 februari 2023 14:32

De boekentip van...Thilini

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Thilini, programmamaker bij de Bibliotheek.

“De paginagrote illustraties van Hans de Beer stralen een soort rust uit en toch gebeurt er ook ontzettend veel. En de dieren zijn onwijs schattig. Deze bundel zorgt voor uren voorleesplezier. Zeker met een dekentje en warme chocomelk erbij.”

Waar gaat het boek over?

Lars de kleine ijsbeer is een doorgewinterde avonturier die dikwijls ver van huis raakt. Hij beleeft de spannendste avonturen. De ene keer belandt hij in Afrika, de andere keer in de tropen. En onderweg maakt Lars nieuwe vriendjes. Maar hoe leuk die avonturen ook zijn, zijn 'eigen zee' is toch het mooiste wat er bestaat.
 

Wat een leuke tip Thilini! Welk boek ga je hierna lezen?

“Hierna ga ik Gozert lezen van Pieter Koolwijk. Dit jaar ga ik alle boeken uit de Grote Vriendelijke 100 van 2022 lezen! Dit is daar één van.”

  • Hans de Beer Kleine IJsbeer

    Bundeling prentenboekverhalen over de kleine ijsbeer Lars, die op de Noordpool en soms verder weg allerlei avonturen beleeft en vriendschap sluit met andere...

    Gedrukt boek