Leren in de Bibliotheek

Werken of studeren in de Bibliotheek?

Op dit moment kun je alleen terecht in de Bibliotheek Haarlem Centrum om te werken of studeren. Een beperkt aantal plekken is geopend. Je kunt op dit moment geen plek reserveren, in de Bibliotheek kun je zien of er een plekje vrij is. Is er geen plek vrij? Kom dan later terug of een andere dag. 

Studieplekken in de Bibliotheek

De Bibliotheek is een ontzettend populaire leer- en werkplek. Dagelijks studeren er scholieren hier in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Zo is er een boven op zolder een stilteruimte, waar je rustig kunt leren (en werken). Maar ook door de Bibliotheek zelf heen zijn er veel plekken ingericht. Heb je bijvoorbeeld al een kijkje genomen in 'Het Magazijn'? 

Even iets anders tussen het leren door

Waar kun je leren in de Bibliotheek?

studeren in de bibliotheek

Wist je dat we in de Bibliotheek Haarlem Centrum ontzettend veel verschillende plekken hebben om te studeren? Deze plekken zijn speciaal ingericht en hebben vaak stroomvoorzieningen.

Dé voordelen van leren in de Bibliotheek

Steeds vaker is de Bibliotheek een populaire leerplek. Even weg van huis, weinig afleiding en iedereen die hetzelfde doet: leren. Wat zijn nou écht de voordelen van leren in de Bibliotheek?

Rust tussen het leren door?