De e-booktip van...

Gepubliceerd op: 12 maart 2021 11:45

De e-booktip van...

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Merel, baliemedewerker bij de Bibliotheek.

Starten met een moestuin

‘De moestuin’ van Floor Korte is ideaal voor als je gaat beginnen met moestuinieren. Per maand geeft Floor aan in het boek wat je kunt zaaien en oogsten die maand. Maar ook welke tuinklusjes er het best gedaan kunnen worden. Dit allemaal zonder stress en gewoon lekker proberen. Zo is de maand maart top om lekker te beginnen met je moestuin. Er kunnen al wat dingetjes in de grond gezaaid worden, maar op een druilerige dag kun je ook binnen aan de gang met zaaien in potjes. De tuin ziet er nu nog wel erg kaal uit, maar als je wat verder kijkt in het boek zie je hoe veel lekkers er in augustus te oogsten is!”

Met dit boek kan iedereen beginnen met een moestuin!

Overzichtelijk

“Het is een duidelijk en overzichtelijk boek. Het is ook erg handig dat je hem als e-book kunt lenen via de bieb. Zo kun je elke maand weer even spieken wat er dan moet gebeuren. Met dit boek kan iedereen beginnen met een moestuin. Zelf ben ik ooit begonnen met een klein balkonnetje. Nu heb ik een dubbele volkstuin en een bloemen pluktuin, heerlijk!”

 • Floor Korte De moestuin

  my stress free zone

  Geïllustreerde richtlijnen voor het biologisch telen van groenten, kruiden en fruit.

  Non-Fictie

  Nederlands, 128 pagina's (ePub2, 30 MB), Kosmos Uitgevers, Utrecht, 2018

  E-book

  Bekijk details van De moestuin