Boekentip: Hoe vermoord ik mijn familie

Gepubliceerd op: 16 augustus 2023 15:15

Boekentip: Hoe vermoord ik mijn familie

Wat moet je weten, wat moet je lezen? De beste tips krijg je uit je omgeving! Deze keer de boekentip van Naoual, medewerker collectie.

Hoe vermoord ik mijn familie gaat over Grace Bernard. De 28-jarige Grace zit in de gevangenis voor een moord die ze niet heeft gepleegd. Wel heeft ze zes familieleden vermoord, waar ze mee is weggekomen. Terwijl ze in de gevangenis zit zet ze op papier hoe en waarom ze de moorden heeft gepleegd.

BookTok en Bookstagram

“Ik heb het boek meerdere malen voorbij zien komen op BookTok en Bookstagram. De roze cover in combinatie met de pakkende titel wekte mijn interesse. Ik heb het boek zelf in het Engels gelezen, maar dit jaar is het boek vertaald naar het Nederlands (en alle twee te leen bij ons!)”

Originele thriller

“Hoe vermoord ik mijn familie is een originele thriller met echt een uniek onderwerp. De schrijfstijl is supervlot en leest erg makkelijk weg. Daarnaast is het boek geschreven met sarcastische, donkere humor en heb ik meerdere malen hardop moeten lachen. En ik ben gek op een goede plottwist, en die zat hier zeker in!”

En wat ga je hierna lezen Naoual?

“Hierna ga ik een heel ander genre lezen. Ik ga beginnen aan de ‘Twisted’-serie van Ana Huang. Op dit moment een super populaire romance serie op BookTok. Ik ben benieuwd!”

 • Bella Mackie Hoe vermoord ik mijn familie?

  Een jonge vrouw heeft zes familieleden vermoord om vervolgens vrolijk verder te gaan met haar leven. Tot ze alsnog in de gevangenis belandt voor een moord die ze niet heeft gepleegd.

  Fictie | Thriller

  Nederlands | 382 pagina's | The House of Books, Amsterdam | 2023

  Gedrukt boek

 • Bella Mackie How to kill your family

  De rijke familie van Grace wordt door haar vermoord.

  Fictie | Thriller

  Engels | 359 pagina's | The Borough Press, London | 2022

  Gedrukt boek

Voor liefhebbers van...