Digitaal Sterk! Centrum in Zandvoort

Maandag 23 september 2024, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Zandvoort

Kosten: Gratis

Digitaal Sterk!-Centrum Schalkwijk

Misschien heb je nog maar net een computer, tablet of smartphone en kun je er nog niet zo goed mee overweg, of heb je al langer zo’n apparaat en gaat het je prima af. Of je nu beginner of gevorderd bent: iedereen kan wel eens vastlopen.

Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen. Dat kan bij het Digitaal Sterk! Centrum. Elke maandag kan je van 10:00 tot 12:00 uur terecht voor al je vragen in de Bibliotheek Zandvoort.

Eerste hulp bij computer, social media en internet

De vrijwilligers van het Digitaal Sterk! Centrum helpen je bij al jouw vragen op digitaal gebied. Bijvoorbeeld hoe je wifi op je telefoon instelt of een app op je tablet installeert. Misschien wil je in jouw eigen tempo oefenen op de computer of zoek je juist naar een computercursus in een groep. Samen met de vrijwilliger bespreek je wat nodig is en hoe je kunt werken aan jouw digitale vaardigheden.

Mail voor het maken van een afspraak naar digitaalsterk@bibliotheekzuidkennemerland.nl of bel met 023-5115348, of ga voor meer informatie langs de balie. Je kan ook zonder afspraak langskomen bij ons Digitaal Sterk! Centrum. Digitaal Sterk! in Zandvoort is een samenwerking met Seniorweb en Pluspunt

Iedere maandag | 10:00 tot 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort