Nederland Leest

Nederland Leest

Heel Nederland Leest in november. Ook in de Bibliotheek natuurlijk. Er ligt weer een mooi cadeauboek voor je klaar, dat dit jaar in het teken van voeding staat. 'Je bent wat je leest' is een verhalenbundel met bijdragen van vijf 'voedingsspecialisten', maar bevat zo veel meer ingrediënten. Hongerig? Kom het cadeauboek snel ophalen in één van de vestigingen en stil die leeshonger.

 

De 5 leukste romans over eten

Er zijn kookboeken, informatieboeken over voeding... Maar romans? Die zijn er natuurlijk ook! Dit zijn de tips van Danique, werkzaam bij de Bibliotheek. 

Win dit kookschort!

meisje leest boek

Hoe leuk is dit schort die Mo, werkzaam bij Mabrouk, draagt? Wil jij ook dit supertoffe kookschort winnen? Dat kan! Wij geven 10 exemplaren weg op Facebook.

Kookboekentips

Ambassadeur Nederland Leest

Ronald Giphart is opnieuw ambassadeur van Nederland Leest. Dit jaar neemt hij het voorafje voor zijn rekening. Lees zijn voorwoord in het geschenkboek 'Je bent wat je leest'.


Bekend van
Giphart is bekend van de romans Ik ook van jou en Phileine zegt sorry. Behalve een liefde voor romans schrijven, heeft hij ook een culinair hart. Zijn roman Troost (2005), over een chefkok die ten onder gaat, was een enorm succes.
 

Ronald Giphart

Boekentips

Over voeding