Taalsoos in Zandvoort

Maandag 17 juni 2024, van 08:30 tot 10:00 | Elke week | De Bibliotheek op School, Dr. Jacobus P. Thijsseweg 24 te Zandvoort

Kosten: Gratis na aanmelding.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Taalsoos in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

De Taalsoos is een activiteit voor iedereen die wil oefenen met praten in het Nederlands. Ontmoet elkaar in de Taalsoos, geef je op en doe gezellig mee!

Wat gaan we doen?

Elke keer bespreken we een ander onderwerp, zoals de nieuwsbrief van school, oudergesprekken, thuis voorlezen of de themaweken in de klas. Altijd met een kopje koffie of thee. Enthousiaste vrijwilligers helpen de groep en beantwoorden alle (taal)vragen.

Voor wie

De Taalsoos is voor alle ouders die Nederlands leren, meer willen weten over de school van hun kind en met andere ouders willen oefenen met praten in het Nederlands.

Doe je mee?

Kom langs bij de Taalsoos! Elke periode worden de plekken opnieuw verdeeld. Een periode duurt 2 maanden, houd deze pagina dus in de gaten. Als je in kan schrijven, vind je het inschrijfformulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je bericht over de eerstvolgende bijeenkomst Let op: vul in het opmerkingsveld je taalniveau in.

Iedere maandag | 8:30 – 10:00 uur | Gratis na aanmelding
De Bibliotheek op School, Dr. Jacobus P. Thijsseweg 24 te Zandvoort