Taalspreekuur in Hillegom

Dinsdag 28 november 2023, van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Taalspreekuur

Wil je weten waar jij Nederlands kunt leren? Kom dan naar het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hillegom. Daar kun je alles vragen over Nederlandse les, over cursussen en mensen die je kunnen helpen met de taal.

Als je naar het Taalspreekuur komt, is er iemand die samen met jou gaat kijken welke cursus goed voor jou is. Of jullie gaan op zoek naar iemand die jou kan helpen met Nederlands. Wij hebben informatie over scholen, cursussen en vrijwilligers. En ook over hoe duur het is.

Je kunt altijd naar het Taalspreekuur komen. Als je al een beetje Nederlands kent of als je je taal wilt verbeteren. Als je nog bijna geen Nederlands spreekt, ben je ook van harte welkom. Voor elk niveau zoeken we een cursus die bij je past.

Ook als je vragen hebt over het cursusaanbod op het gebied van computergebruik en basiseducatie kun je bij het Taalspreekuur terecht.

Het Taalspreekuur is op dinsdagochtend tussen 10:30 en 12:00 uur in de bibliotheek aan Sportlaan 1, Hillegom. Heb je vragen? Mail dan naar: Petra Ultee, Taalpunthillegom@bibliotheekbollenstreek.nl of kom langs!

Iedere dinsdag | 10.30-12.00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom