Vragen over papierzaken? Kom naar de Bibliotheek Hillegom!

Dinsdag 9 januari 2024 | Elke week | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vragen over papierzaken?

Heb je vragen over het invullen van formulieren, het lezen van moeilijke brieven, het aanvragen van toeslag of het op orde brengen van je administratie? Maak dan een afspraak met de Papierwinkel in de Bibliotheek Hillegom.

Elke dinsdagmiddag staan van 15.00 tot 17.00 uur de vrijwilligers klaar om je te helpen in de Bibliotheek Hillegom. Een bezoek aan de papierwinkel is gratis!

Heb je een vraag voor De Papierwinkel? Kom dan tijdens de fullservice-uren naar de Bibliotheek Hillegom om een afspraak te maken bij één van de bibliotheekmedewerkers. Telefonisch een afspraak maken kan ook via 023-5115413. De vrijwilligers van De Papierwinkel helpen je direct met jouw vraag of maken een (vervolg)afspraak. Zij kunnen, als dat nodig is, ook doorverwijzen naar professionele organisaties zoals Humanitas, Voor ieder 1, Schuldhulpmaatje Hillegom, Welzijnskompas of andere instanties.

De Papierwinkel is een samenwerking tussen de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Schuldhulpmaatje Hillegom, Humanitas en Welzijnskompas.

Iedere dinsdagmiddag | 15:00 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom