Sta Sterk Podcast

Sta Sterk Podcast

Tijdens de laatste les van de Sta Sterktraining werden de kinderen geïnterviewd voor de podcast in Bibliotheek in Haarlem Schalkwijk. De afsluiting van de training over omgaan met pesten was een groot succes bij de kinderen en de podcast is nu te beluisteren!

De kinderen vonden het geweldig. Voor het eerst in een echte microfoon praten en geïnterviewd worden, dat is spannend en gaaf tegelijk. Met hun helpende gedachte ‘ik ga gewoon plezier maken’, kwamen ze stuk voor stuk stralend het interview uit.

Toffe ervaring

‘Het was echt echt!’, vertelde één van de kinderen tegen organisator Kim Aukema. ‘Zo worden andere kinderen misschien ook wel geholpen door ons.’ Zo tof om te zien dat ze zo trots waren op zichzelf en op wat ze hadden geleerd. Ze genoten volop van deze extra aandacht.

Sta Sterk

Tijdens de Sta Sterktraining ontdekten de kinderen spelenderwijs onder meer hoe je voor jezelf kan opkomen, nee kan zeggen, helpende gedachtes kan maken en hulp kan vragen als je het alleen niet kunt oplossen. Als afsluiting werd in samenwerking met de Bibliotheek deze podcast opgenomen.

Meer over het Meemaakpodium