Nu online hulp bij Digitaal Sterk!

digitaal sterk vrouw achter een laptop

Woon je in Haarlem en kun je hulp gebruiken bij jouw computer, tablet of smartphone? Maak dan een afspraak en de vrijwilligers van Digitaal Sterk! helpen je verder. Nu ook telefonisch en online.

Misschien heb je nog maar net een computer, tablet of smartphone en kun je er nog niet zo goed mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo'n apparaat al wat langer in huis hebt en het al wat beter begrijpt. Of je nu beginner of gevorderd bent: iedereen kan wel eens vastlopen. Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen! Normaal kan dat bij een Digitaal Sterk!-centrum bij jou in de buurt. Omdat deze nu gesloten zijn, bieden onze vrijwilligers hun hulp nu telefonisch en online aan.

Hoe werkt Digitaal Sterk?

  • Woon je in Haarlem Noord of Schalkwijk? Bel met de Bibliotheek via telefoonnummer 023 - 511 53 00 of e-mail naar: digitaalsterk@bibliotheekzuidkennemerland.nl en laat weten dat je hulp wilt op digitaal gebied. De mensen van Digitaal Sterk! nemen daarna contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Na het eerste gesprek heb je wekelijks contact met een vrijwilliger die jou gaat helpen.
  • Woon je in Haarlem Oost? Bel met DOCK via telefoonnummer 088 - 855 51 84.
  • Woon je in Haarlem Centrum? Bel met Haarlem Effect via telefoonnummer 023 - 531 90 30.

  • Woon je in Haarlem Zuid-West? Bel met Haarlem Effect via telefoonnummer 023 - 532 42 61.

Wil jij ook makkelijker e-mailen of whatsappen of je telefoon beter begrijpen? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Digitaal Sterk! is een samenwerking van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, DOCK en Haarlem Effect in opdracht van de gemeente Haarlem en is bedoeld voor inwoners van Haarlem.