Junior Einstein

Junior Einstein

Junior Einstein is een online leeromgeving voor kinderen op de basisschool. Kinderen kunnen onbeperkt voor alle vakken oefenen, van rekenen tot aardrijkskunde.

Ruim aanbod

Je vindt op Junior Einstein een ruim aanbod van oefeningen dat aansluit op het basisonderwijs. Heeft je kind moeite met één of meerdere vakken? Dan kan hij die hier mooi oefenen! Op de website vind je verschillende vakken. Bijvoorbeeld rekenen, topografie, begrijpend lezen en de tafels. Als je klikt op één van de vakken kun je aangeven in welke groep je kind zit. Hierna geef je aan op welk niveau je wilt oefenen en kan je kind ermee starten. Je kunt zelfs citotoetsen oefenen!

Stimulerend

Bij de opdrachten vind je ondersteunende materialen zoals video's, artikelen en werkbladen. Ook kunnnen kinderen sterren verdienen, plaatjes sparen en medailles winnen. Als ouder kun je de vorderingen zien van je kind en rapportages opvragen.

Hoe maak je gebruik van Junior Einstein?

Junior Einstein is gratis voor leden van de Bibliotheek. Je hebt toegang vanuit huis én in de Bibliotheek. Maak je er thuis gebruik van? Dan moet je eerst even inloggen. Dit doe je met je lenerspasnummer en het wachtwoord dat je gebruikt voor het verlengen of reserveren van materiaal dat je hebt geleend.

Naar Junior Einstein

Ja, ik wil graag BibliotheekNieuws Junior ontvangen