E-books leen je bij de online Bibliotheek

E-books

Wil jij e-books lezen? Als Bibliotheeklid mag je e-books lenen bij de online Bibliotheek.

Ruim 20.000 e-books

Je hebt de keuze uit ruim 20.000 e-books. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Je vindt er van alles. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand vernieuwen we het aanbod met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven.

Lezen op 3 manieren

Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met een app op je tablet of smartphone. Direct op je e-reader. Of online via je pc of laptop.

Gratis toegang

Bibliotheekleden hebben toegang tot de collectie van online Bibliotheek. Je kunt 10 e-books tegelijkertijd lenen voor steeds 3 weken. Alle e-books zijn onbeperkt beschikbaar en na download zonder internetverbinding te lezen. Een e-book is dus nooit uitgeleend.

Registreren

Als je e-books wilt lenen, dan vragen wij je om eerst even een account aan te maken bij de online Bibliotheek. Zo weet de online Bibliotheek wie je bent en van welke Bibliotheek je lid bent. Je gebruikt hiervoor je pasnummer, beginnend met 2230000. Je pincode is of je geboortedatum (DDMMJJJJ) of het wachtwoord dat je gebruikt voor het verlengen en reserveren van materialen.

Vragen?

Op de website van de online Bibliotheek vind je alle informatie over e-books.
Of kom naar een van onze mediaspreekuren.